- 18,515
- 16,838
- 113
Kdkdkskksjs bol şans broDostmuyuz düşmanmiyiz rolu kaptık sen biraz daha yorum yaparsan rol sirasi gelmez artık bana puaha
Kdkdkskksjs bol şans broDostmuyuz düşmanmiyiz rolu kaptık sen biraz daha yorum yaparsan rol sirasi gelmez artık bana puaha
Sen zeki adamdın ne oldu snaa bugün puahaKdkdkskksjs bol şans bro
Şansın bol olsun 😃Dostmuyuz düşmanmiyiz rolu kaptık sen biraz daha yorum yaparsan rol sirasi gelmez artık bana puaha
Sira bize gelsin o zman sansa fazlasiylan ihtiyac duyacaz dostŞansın bol olsun 😃
Forumun en cok roll açan adamıyım mesajını görünce merdivenden yuvarlandım gülmekten 😅Sen zeki adamdın ne oldu snaa bugün puaha
Cekilis açan sensin rol yapan benim dedim sen nie üstüne alındın puahaForumun en cok roll açan adamıyım mesajını görünce merdivenden yuvarlandım gülmekten 😅
Paramiz oldumu açıyoruz iste ne yapalım para olsun bundan sonra gunde 5 kere rol acacamForumun en cok roll açan adamıyım mesajını görünce merdivenden yuvarlandım gülmekten 😅
Benim çekilişler ile birlikte 38 konu 😅Cekilis açan sensin rol yapan benim dedim sen nie üstüne alındın puaha
Azmis 38 konu nekiBenim çekilişler ile birlikte 38 konu 😅
Kesene bereket dost sıraya yazılalim yüzde 60 başarılı olurum konularimdan istatistik cikardimMerhabalar,
Var mı roll den iyi anlayan 3 arkadaş?
Dost 3 roll de bitti diğer 3 kişi için müsait misinMerhabalar,
Dm kapalıDost 3 roll de bitti diğer 3 kişi için müsait misin
Sana açık dostDm kapalı
Dost bizde yapabilir miyiZDm kapalı
SelamMerhabalar,