Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Nüfus Müdürlüğünde Çalışan ya da Tanıdığı Olan Var mı Dostlar 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SnakeEyes

Namı Diğer Freman21. Poré вênaмυѕa ѕιpι naвe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,433
1,828
113
İlgili konuyu açmamın sebebi E-Devlette nvi adres kayıt yok diyor şu an kuş uçmaz kervan geçmez bir yerdeyim uzaktan yardımcı olana ödülünü atarım söz veriyorum.
Yapılacak işlem sadece adres ekleme olacak cuma gününe kadar yaparsam iş başvurum tamamlanacak.

Ekli dosyalar

smdd

Tanınmamış Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
713
383
63
edevletten ekleme yapılıyordu sanki

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,524
3,867
113
Daha önce birinin başına gelmişti dost o konuyu aratıp cevap bulabilirsin

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,209
2,309
113
Kuş uçmaz, kervan geçmez bir yerdesin
Su olsan kimse içmez.
Yol olsan kimse geçmez.
Elin adamı ne anlar senden?

SnakeEyes

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,433
1,828
113
E devlette sadece adres değişikliği yapılıyor benim sistemde adresim olmadığı için kabul etmiyor

SnakeEyes

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,433
1,828
113
Yaw nüfusta çalışan biri olsa adres atacam ekleyecek sadece e devlette mumkunati yok olmuyor 10 defa denedim

ihsanemir61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,983
1,215
113
devlet memuru olsam şuan halletmiştim bile, bazı şeyleri çok büyütmemek lazım neler dönüyor oralarda ne paparaziler ne filifotlar

maynox

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,084
394
83
İlgili konuyu açmamın sebebi E-Devlette nvi adres kayıt yok diyor şu an kuş uçmaz kervan geçmez bir yerdeyim uzaktan yardımcı olana ödülünü atarım söz veriyorum.
Yapılacak işlem sadece adres ekleme olacak cuma gününe kadar yaparsam iş başvurum tamamlanacak.
Bırak beni seni uzaktan yapmayida geç birinci derece akrabada istiyor kefil gibi parmak taraması yapılıyor

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,162
13,021
113
Yaw tanıdığın olsa neden yapmasın .
la olm tanıdık olmanın da bi raconu var. sen seni hiç tanımayan sadece internetten gördüğün birisinin nüfusta çalışan tanıdığını bulacaksın o da seni hiç görmeden kimliğini görmeden otomatik e devlete işlem girecek hangi hayal dünyasındasın dayı sen :D

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,974
11,321
113
Sana montajla bi ikametgah hazırlarım aklın hayalin şaşar ama sahte evraktan içeri girersin patlarsan

SnakeEyes

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,433
1,828
113
Sana montajla bi ikametgah hazırlarım aklın hayalin şaşar ama sahte evraktan içeri girersin patlarsan
Yaw beyler ben konu ciddi diyorum siz girgira aliyorsunuz valla işin ucunda iyi bir isim olacak olmasa da olmasın ne diyeyim

SnakeEyes

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,433
1,828
113
la olm tanıdık olmanın da bi raconu var. sen seni hiç tanımayan sadece internetten gördüğün birisinin nüfusta çalışan tanıdığını bulacaksın o da seni hiç görmeden kimliğini görmeden otomatik e devlete işlem girecek hangi hayal dünyasındasın dayı sen :D
Hayal dünyası değil dolandırıcılik ta yapmıyoruz kimse ye yalanda söylemiyoruz belki bir yardımı dokunan olur benimde ona yardımım olur

dalgur

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,305
1,097
113
Akrabanı arayacaksın, gidecek nufusa halledecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...