- 8,472
- 10,688
- 113
Bol şans o arkadasada basarılad 6 maç üst üste takıp eden arkadaşlarda jarz cihazları yanlarında bulunsun 😀Tamamlarsak Ekli dosyayı görüntüle 7289541 arkadaşa roll açtırıcam bol şans
Bol şansTamamlarsak Ekli dosyayı görüntüle 7289541 arkadaşa roll açtırıcam bol şans
bol sans kirveTamamlarsak Ekli dosyayı görüntüle 7289541 arkadaşa roll açtırıcam bol şans
Bol şansTamamlarsak Ekli dosyayı görüntüle 7289541 arkadaşa roll açtırıcam bol şans
Bol şanslar bize nasip olmaz takip etmicemTamamlarsak Ekli dosyayı görüntüle 7289541 arkadaşa roll açtırıcam bol şans
Takip etmiceksen takip etmeyeceğini niye yazıyon olmBol şanslar bize nasip olmaz takip etmicem
Duş aldık geldik gol gelmemiş dahaTakip etmiceksen takip etmeyeceğini niye yazıyon olm
Bol dansTamamlarsak Ekli dosyayı görüntüle 7289541 arkadaşa roll açtırıcam bol şans
TalibimTamamlarsak Ekli dosyayı görüntüle 7289541 arkadaşa roll açtırıcam bol şans
Seni sevdiğim için iyi dileklerimi iletmek istedim bol şanslar diyerek babaTakip etmiceksen takip etmeyeceğini niye yazıyon olm
Parasız erkeği annesi bile sevmezSeni sevdiğim için iyi dileklerimi iletmek istedim bol şanslar diyerek baba
Arada oğlum der genede agahahaParasız erkeği annesi bile sevmez
Tespit gibi tespit marketten dönerken elimizde yaş mama görmeyince kedi bile surat çeviriyo 😁Parasız erkeği annesi bile sevmez
Evet haklısın inan dost sevmiyor vallaParasız erkeği annesi bile sevmez
Bol şanslar dostumTamamlarsak Ekli dosyayı görüntüle 7289541 arkadaşa roll açtırıcam bol şans
Sağol kankkaaaBol şanslar dostum
Bol şans teşkilatTamamlarsak Ekli dosyayı görüntüle 7289541 arkadaşa roll açtırıcam bol şans
Bizim dakikalara giriyor haydiii bakalım YavrumSağol kankkaaa
Oo sağol sağol 😂Bol şans teşkilat