- 8,472
- 10,688
- 113
Bol kazançlarTamamlarsak sadece 1 arkadaşa özelden ulaşacağım. Herkese bol şans.Ekli dosyayı görüntüle 730186
Tabi yaTamamlarsak sadece 1 arkadaşa özelden ulaşacağım. Herkese bol şans.Ekli dosyayı görüntüle 730186
Ödemen varsa git çalış kardeş her etkinlik altında 24 saat para koparmaya çalışmaktan az olsun yüzü kızarır insanınBol şans dost ödemem var ins bana çıkar
Bol şanslar reisTamamlarsak sadece 1 arkadaşa özelden ulaşacağım. Herkese bol şans.Ekli dosyayı görüntüle 730186
Bu tür yorumlar istemiyoruz tekrarlanmasın reisBol şans dost ödemem var ins bana çıkar
Bol şans ibrahimoviiiçç😎Tamamlarsak sadece 1 arkadaşa özelden ulaşacağım. Herkese bol şans.Ekli dosyayı görüntüle 730186
Çalışıyorym zatenÖdemen varsa git çalış kardeş her etkinlik altında 24 saat para koparmaya çalışmaktan az olsun yüzü kızarır insanın
Eyvallah reis sen yazınca tutuyo normalde bakalım 😂Bol şanslar reis
Bol şanslar dostum 🍀🔥🔥🔥Tamamlarsak sadece 1 arkadaşa özelden ulaşacağım. Herkese bol şans.Ekli dosyayı görüntüle 730186
😍😍😍Eyvallah reis sen yazınca tutuyo normalde bakalım 😂
Umarım şans meleği olarak devam eder totemimiz reis 🧐Eyvallah reis sen yazınca tutuyo normalde bakalım 😂
Başkanın sana maaş bağlanması lazımÇalışıyorym zaten