- 8,472
- 10,688
- 113
Kardeşim kazanacaksan takip edelim amelelik yaptırma bize boşuna 🤣🤣Kazanırsak 1 arkadaşa roll açtırırız, hep içerdeyiz bakalım bol şans
1. AdımEkli dosyayı görüntüle 720506
Kardeş hiç sorma takip etme valla boşver kızlar yine yapar bir şeyler ilerlemez roll 😂Kardeşim kazanacaksan takip edelim amelelik yaptırma bize boşuna 🤣🤣
Yok be 250 attımBu sefer yüklü girdin gibi bakiye gözükmüyo
Gelirse bu adım sen maç verde koyalımKardeşim kazanacaksan takip edelim amelelik yaptırma bize boşuna 🤣🤣
Herhalde atarlar bu per yavKardeş hiç sorma takip etme valla boşver kızlar yine yapar bir şeyler ilerlemez roll 😂
Atacaklar inşHerhalde atarlar bu per yav
Ben futbol veririmGelirse bu adım sen maç verde koyalım
Bol şansKazanırsak 1 arkadaşa roll açtırırız, hep içerdeyiz bakalım bol şans
1. AdımEkli dosyayı görüntüle 720506
bende normalde sadece futbol oynarım bu roll ayağına basket oynuyorum baskettende tam anlamam açıkçası futbol benim olayım ama roll takipçileri azgın gibi ısrarla basket basket daha hızlı sonuclanıyo diye taciz edince basket açıyorumBen futbol veririm
Basketten iyi anlarımbende normalde sadece futbol oynarım bu roll ayağına basket oynuyorum baskettende tam anlamam açıkçası futbol benim olayım ama roll takipçileri azgın gibi ısrarla basket basket daha hızlı sonuclanıyo diye taciz edince basket açıyorum
Bu per çok kötü başlamadılar bakalımbende normalde sadece futbol oynarım bu roll ayağına basket oynuyorum baskettende tam anlamam açıkçası futbol benim olayım ama roll takipçileri azgın gibi ısrarla basket basket daha hızlı sonuclanıyo diye taciz edince basket açıyorum
geçen per 3.5 dk 0 sayıyla ilerledi kankaBu per çok kötü başlamadılar bakalım