- 1,848
- 878
- 113
Arkadaşlar maçı siteden kaldırdilar nerden bulabilirim bunu fikri olan Ekli dosyayı görüntüle 774053
İy 1-1 aiscore dan bulabilirsin.Arkadaşlar maçı siteden kaldırdilar nerden bulabilirim bunu fikri olan Ekli dosyayı görüntüle 774053
1-1 maç ilk yarıArkadaşlar maçı siteden kaldırdilar nerden bulabilirim bunu fikri olan Ekli dosyayı görüntüle 774053
2-1 oldu1-1 maç ilk yarı
Sağlıkla kullan 1 paket cigara 2 tuborg al ezme kumarda paranıHepinize teşekkür ederim dostlarım kardeşlerim 1.5 üst yazmıştım fazla değil ya 500 tl alacaktım çok sagolsun 🫶
Yemin ederim mi sana cumadan sonra ayni model yapacaktım onun için salladım zaten 65 tl ye 520 geliyor kalbimi okumuşsun kral ya.Sağlıkla kullan 1 paket cigara 2 tuborg al ezme kumarda paranı
7 1 biten maç vardı onu yazdımYemin ederim mi sana cumadan sonra ayni model yapacaktım onun için salladım zaten 65 tl ye 520 geliyor kalbimi okumuşsun kral ya.![]()
Çünkü biz çok boktan bir dönemde geldik bu yer yüzüne kötü iğrenç ne varsa biz yaşıyoruz görmediğimiz bir bok kalmadı olumsuz anlamda bu dünyada. Sefillikte çabasıharbiden daraldık bu ne be kardesim ya maçla alakası yok agam
aga ok yayla avcı toplayıcı olan Bi insan olsaydım çok güzel olurdu nabiyoz biz allah askina yaÇünkü biz çok boktan bir dönemde geldik bu yer yüzüne kötü iğrenç ne varsa biz yaşıyoruz görmediğimiz bir bok kalmadı olumsuz anlamda bu dünyada. Sefillikte çabası
Bende elimden mızrak götümde yaprakla dolaşsam daha iyidi derdim sadece maymun avlamak olurduaga ok yayla avcı toplayıcı olan Bi insan olsaydım çok güzel olurdu nabiyoz biz allah askina ya