Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling NGU | Kasa: 627 , Hedef: 2 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
Eyw dostlar, güzel başladık sanki, içimde bu kuponun geleceğine dair bir his var. Güzelde veriyor, gelirse ikinci adımda garanti koşarız. Maksat birkaç arkadaşımıza faydamız dokunsun. 🙏

murobaşkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,934
11,925
113
Eyw dostlar, güzel başladık sanki, içimde bu kuponun geleceğine dair bir his var. Güzelde veriyor, gelirse ikinci adımda garanti koşarız. Maksat birkaç arkadaşımıza faydamız dokunsun. 🙏
Olsada olmasada yüreğine sağlık kardeşim düşüncen yeter umarım tutar sende kazanırsın

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
Olsada olmasada yüreğine sağlık kardeşim düşüncen yeter umarım tutar sende kazanırsın
Teşekkürler dost sağolasın, kalbimiz temiz çok şükür :) bugun deneme bonusuyla başladık şuan akıyor maşallah, olmazsada canımız sağolsun der yeni bi roll açarız sıkıntı yok :D

murobaşkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,934
11,925
113
Teşekkürler dost sağolasın, kalbimiz temiz çok şükür :) bugun deneme bonusuyla başladık şuan akıyor maşallah, olmazsada canımız sağolsun der yeni bi roll açarız sıkıntı yok :D
Güzel güzel kazancın daim olsun kayıp yaşamazsin bundan sonra inşallah temiz adamsın belli foruma böyle adamlar lazım 💯

• Sevdim
Tepkiler: ngu

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
atalanta iadeli zaten ordan kafamız rahat, guimares üzmez ins normalde deplasman oynamayı sevmiyorum ama boavista sonuncu diye güvendim 😅

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...