http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling NGU | Kasa: 600 , Hedef: 2 - 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Error68

Suskunlugumuz adamlıgımızdandır
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,934
436
83
Bolşans reis

• Beğen
Tepkiler: ngu

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,624
3,336
113
Olmadı canımız sağolsun yarın yine kazanırız, ama birdaha bu forumda kupon falan birşey paylaşmam. İnsanların birbirine saygısı kalmamış, ben canım sıkıldı diye kimsenin konusuna salça olmuyorum. İnsanların garip bir mantelitesi var 😅

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,624
3,336
113
@Daimon olmadı maalesef konu kilit reis

Starfall

🌠 Bir Dilek Tut.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,459
1,548
113
Olmadı canımız sağolsun yarın yine kazanırız, ama birdaha bu forumda kupon falan birşey paylaşmam. İnsanların birbirine saygısı kalmamış, ben canım sıkıldı diye kimsenin konusuna salça olmuyorum. İnsanların garip bir mantelitesi var 😅
Geçmiş olsun dostum

Starfall

🌠 Bir Dilek Tut.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,459
1,548
113
Eğer benden rahatsız olduysan özür dilerim dost biraz renk katmak istedim konuya

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,624
3,336
113
Eğer benden rahatsız olduysan özür dilerim dost biraz renk katmak istedim konuya
dostum acıkcası senden rahatsız oldum ya, sapla mapla takip eden yapmasın lütfen diye rica ettik bir önceki konuda, hadi orada yaptın neyse görmezden geldim. Geldin bu konuda da yaptın aynı şeyi baya bir canın sıkılmış senin belli :D

Starfall

🌠 Bir Dilek Tut.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,459
1,548
113
dostum acıkcası senden rahatsız oldum ya, sapla mapla takip eden yapmasın lütfen diye rica ettik bir önceki konuda, hadi orada yaptın neyse görmezden geldim. Geldin bu konuda da yaptın aynı şeyi baya bir canın sıkılmış senin belli :D
Tekrardan özür dilerim dost bir daha olmaz
Canım sıkkın

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,624
3,336
113
Tekrardan özür dilerim dost bir daha olmaz
Canım sıkkın
yok özür dilencek birşey yokta, yani herkesin kendince vardır bir derdi, negatif enerjiyi yaymamak lazım 😅 neyse saglık olsun, iyi geceler dost

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...