Geçmiş olsun dostumOlmadı canımız sağolsun yarın yine kazanırız, ama birdaha bu forumda kupon falan birşey paylaşmam. İnsanların birbirine saygısı kalmamış, ben canım sıkıldı diye kimsenin konusuna salça olmuyorum. İnsanların garip bir mantelitesi var 😅
Eğer benden rahatsız olduysan özür dilerim dost biraz renk katmak istedim konuyaOlmadı canımız sağolsun yarın yine kazanırız, ama birdaha bu forumda kupon falan birşey paylaşmam. İnsanların birbirine saygısı kalmamış, ben canım sıkıldı diye kimsenin konusuna salça olmuyorum. İnsanların garip bir mantelitesi var 😅
dostum acıkcası senden rahatsız oldum ya, sapla mapla takip eden yapmasın lütfen diye rica ettik bir önceki konuda, hadi orada yaptın neyse görmezden geldim. Geldin bu konuda da yaptın aynı şeyi baya bir canın sıkılmış senin belliEğer benden rahatsız olduysan özür dilerim dost biraz renk katmak istedim konuya
Tekrardan özür dilerim dost bir daha olmazdostum acıkcası senden rahatsız oldum ya, sapla mapla takip eden yapmasın lütfen diye rica ettik bir önceki konuda, hadi orada yaptın neyse görmezden geldim. Geldin bu konuda da yaptın aynı şeyi baya bir canın sıkılmış senin belli![]()
yok özür dilencek birşey yokta, yani herkesin kendince vardır bir derdi, negatif enerjiyi yaymamak lazım 😅 neyse saglık olsun, iyi geceler dostTekrardan özür dilerim dost bir daha olmaz
Canım sıkkın
Sanada iyi geceler dostyok özür dilencek birşey yokta, yani herkesin kendince vardır bir derdi, negatif enerjiyi yaymamak lazım 😅 neyse saglık olsun, iyi geceler dost