Bol şans kankaÖncelikle bize bu imkanı sağlayan Bets10'a teşekkür ederiz. 😅 30 oran bahsimiz gelsin gerisi bende zaten 😉 Aksilik olmazsa sabaha kadar buradayız bakalım 🤣
Ekli dosyayı görüntüle 744864
Motivasyon şarkımızı da şuraya bırakalım, totem olsun. Geçen sefer uğurlu gelmişti
Öldüüüüüüüüürr onuğğğğğğğğğğğÖncelikle bize bu imkanı sağlayan Bets10'a teşekkür ederiz. 😅 30 oran bahsimiz gelsin gerisi bende zaten 😉 Aksilik olmazsa sabaha kadar buradayız bakalım 🤣
Ekli dosyayı görüntüle 744864
Motivasyon şarkımızı da şuraya bırakalım, totem olsun. Geçen sefer uğurlu gelmişti
kanka şu 30 oran maçı gelsin, gerisi bende içinden geçiçem inş, ama şu 30 oranın gelmesi çok önemli 😅Öldüüüüüüüüürr onuğğğğğğğğğğğ![]()
hadi bakalım bol şanskanka şu 30 oran maçı gelsin, gerisi bende içinden geçiçem inş, ama şu 30 oranın gelmesi çok önemli 😅
keşke real atsaydı bu şerefsiz atletico bu maçı böyle bitirirse şaşırmam nefret ediyorum atleticodanohaaaa gol olmuş bile olum bunlar ne ara attı la santradan mı vurdular mk 🤣
aynen kanka bende aynı düşünüyorum, gol soğumadan bi gol daha çıksa bari 5 10 dk dakeşke real atsaydı bu şerefsiz atletico bu maçı böyle bitirirse şaşırmam nefret ediyorum atleticodan
evet acil karşılık gelmesi lazımaynen kanka bende aynı düşünüyorum, gol soğumadan bi gol daha çıksa bari 5 10 dk da
Mbappe ve vinicius reisten acil bir cevap bekliyoruz 🤣evet acil karşılık gelmesi lazım
Bu bets10 dan gelen paranın kombinede bi çevirme taktığı vardı neydi 2 adımda çevrim bitiyodu
hahahhahah ilk bi çevirelimde, muhtemelen tökezlemezsek sabaha kadar burdayız zaten bakalım 😅Bol şans atlama bizi 😁😁
Kismethahahhahah ilk bi çevirelimde, muhtemelen tökezlemezsek sabaha kadar burdayız zaten bakalım 😅
tam dediğim gibi atletico madrid kahpedir. gol attı mı yatar üzerine çünkü diego simeone denen futbol cahili eski kafalı bir gerizekalı var başlarında hala eski futbolda kafası malınkeşke arsenal psv ilk 25 dk gol olura girseymişiz 30 orandan, bu kamilleri beklemezdik şimdi
Hep korktugumuz basimiza geliyor bee kardo 😂 bi umut dk 60 a kadar gol gelirse olur bu is yoksa baslamadan biter bu seruven 😅tam dediğim gibi atletico madrid kahpedir. gol attı mı yatar üzerine çünkü diego simeone denen futbol cahili eski kafalı bir gerizekalı var başlarında hala eski futbolda kafası malın
real madrid atmadıgı sürece bu maç böyle giderHep korktugumuz basimiza geliyor bee kardo 😂 bi umut dk 60 a kadar gol gelirse olur bu is yoksa baslamadan biter bu seruven 😅