Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

NFC'si Olan Uygun Fiyatla Satın Alınabilecek Telefonlar

pogba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,004
2,742
113
Kaçak not 13 pro 256gb hafıza sıfır imai kapanmama garantili 8+3ram yanında kırılmaz cam+kulaklık+hızlı şarj aleti+kılıf fiyat 10.5k
Türkiye garantilisi 1 ay önce indirime girdi 8,5 k'ya aldım iki günde 1000 adet falan satıldı satışlar tükendi kapandı zaten

captain0110

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
778
258
63
Note 9 pro var bende NFC mevcut note 8 proda aynı şekil fiyat performans ürünüdür ikinci el çok rahat bulabilrisin ucuza

kertis123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,401
581
113
Cüzdan onaylarının hepsi NFC den geçiyor. İphone 11 var nfc çalışmıyor. 2 cüzdan nfc ile tamamlamıştım arkadaşımın birinden.

Bu NFC belli ki banka hesap açılımı olsun, cüzdan onayı olsun her yerde karşımıza çıkacak belli.

Alacabileceğimiz NFC'si çalışan en uygun telefon hangisidir?
Oppo a52

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,745
3,778
113
Cüzdan onaylarının hepsi NFC den geçiyor. İphone 11 var nfc çalışmıyor. 2 cüzdan nfc ile tamamlamıştım arkadaşımın birinden.

Bu NFC belli ki banka hesap açılımı olsun, cüzdan onayı olsun her yerde karşımıza çıkacak belli.

Alacabileceğimiz NFC'si çalışan en uygun telefon hangisidir?
Samsung A35 şuan Kullanıyorum MÜKEMMEL ÖTESİ EKRAN 120GHZ

allame07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
159
141
43
Nothing phone 1 kullaniyorum bence xiaomi samsung halt yemiş hem hoş telefon premium hissettiriyor hemde ucuz bence

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,717
999
113
Poco c65 hepsiburada n 11 en cok Satan teli zirvede fiyat 8.500 tl cok iyi islemci hizi tavsiye edilir