Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Maçı Bulamıyorum New Lambton vs Lambton jeffaf Maçını Bulamıyorum

Emdoplazmik

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
31
9
8
dün 13:10da ertelenen maç hala sonuçlanmıyor kupon yapmıştım bu maç ertelendiği için 34 saattir iddia sonuçlamıyor sebebi nedir biri açıklasın yoksa sinirden yerimde duramıyom

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,965
11,311
113
Oynanmayacak ki aga iptal oldu normalde iddiada ve nesinede ertelenen ve iptal olan maçlar 24 saat sonra açıklanırdı ama bu maç nası bi lanetse 34 saattir sonuçlanmadı sigara yemek alacam para yok 34 saattir şu maç yüzünden parasızım
Arama gerçekleştirmeni öneriyorum

serhatcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,588
5,926
113
dün 13:10da ertelenen maç hala sonuçlanmıyor kupon yapmıştım bu maç ertelendiği için 34 saattir iddia sonuçlamıyor sebebi nedir biri açıklasın yoksa sinirden yerimde duramıyom
Benim de cok basima geldi 36 saat 48 saat bekledigimi biliyorum daha 1 hafta once 36 saat beklemistim

serhatcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,588
5,926
113
Çok saçma değil mi ya müşteri hizmetleri bile bi tuhaf sonuçlanmasını bekleyin diyor böyle açıklama mı olur bir daha Avusturalya ligi oynarsam neyim
Kafayı yemiştim valla bazen can sıkıntısına 50 100 kombine atardım artık atmıyorum iptallerin yüzün den

Emdoplazmik

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
31
9
8
Kafayı yemiştim valla bazen can sıkıntısına 50 100 kombine atardım artık atmıyorum iptallerin yüzün den
Yok ya bir daha küçük ligleri oynamam bir keresinde Portekiz 3. Yükselme ligine iy 1.5 üst oynamıştım 25 dkda geldi ama maç bitikten 20 dakika sonra sonuçlandı legal iddianın bunu çözmesi lazım kuponun tutuyor ama cepte 5 kurul yok