- 31
- 9
- 8
dün 13:10da ertelenen maç hala sonuçlanmıyor kupon yapmıştım bu maç ertelendiği için 34 saattir iddia sonuçlamıyor sebebi nedir biri açıklasın yoksa sinirden yerimde duramıyom
Maç oynanama kadar bekliceksin aga site ne söylede oynamayalımdün 13:10da ertelenen maç hala sonuçlanmıyor kupon yapmıştım bu maç ertelendiği için 34 saattir iddia sonuçlamıyor sebebi nedir biri açıklasın yoksa sinirden yerimde duramıyom
Aga maç yağmur yüzünden iptal oldu site değil ya normal iddia.comMaç oynanama kadar bekliceksin aga site ne söylede oynamayalım
Oynana kadar bekliceksin veya 1 oran ile çarpıp iade ederlerAga maç yağmur yüzünden iptal oldu site değil ya normal iddia.com
Oynanmayacak ki aga iptal oldu normalde iddiada ve nesinede ertelenen ve iptal olan maçlar 24 saat sonra açıklanırdı ama bu maç nası bi lanetse 34 saattir sonuçlanmadı sigara yemek alacam para yok 34 saattir şu maç yüzünden parasızımOynana kadar bekliceksin veya 1 oran ile çarpıp iade ederler
Arama gerçekleştirmeni öneriyorumOynanmayacak ki aga iptal oldu normalde iddiada ve nesinede ertelenen ve iptal olan maçlar 24 saat sonra açıklanırdı ama bu maç nası bi lanetse 34 saattir sonuçlanmadı sigara yemek alacam para yok 34 saattir şu maç yüzünden parasızım
Legal iddia şirketlerin müşteri hattı yok diye biliyorum çok saçma ya sonra insanlar niye kaçaktan iddia oynuyorArama gerçekleştirmeni öneriyorum
Nasıl yok kanka şakamısınLegal iddia şirketlerin müşteri hattı yok diye biliyorum çok saçma ya sonra insanlar niye kaçaktan iddia oynuyor
Ben bilmiyorum kanka o zaman hiç başıma böyle bir şey gelmedi ki ihtiyacım olmadı hiçNasıl yok kanka şakamısın
Hangisi bu Nesine mi iddia.com mu444 86 86
Attığım numarayı araBen bilmiyorum kanka o zaman hiç başıma böyle bir şey gelmedi ki ihtiyacım olmadı hiç
İddaa.comHangisi bu Nesine mi iddia.com mu
Benim de cok basima geldi 36 saat 48 saat bekledigimi biliyorum daha 1 hafta once 36 saat beklemistimdün 13:10da ertelenen maç hala sonuçlanmıyor kupon yapmıştım bu maç ertelendiği için 34 saattir iddia sonuçlamıyor sebebi nedir biri açıklasın yoksa sinirden yerimde duramıyom
Çok saçma değil mi ya müşteri hizmetleri bile bi tuhaf sonuçlanmasını bekleyin diyor böyle açıklama mı olur bir daha Avusturalya ligi oynarsam neyimBenim de cok basima geldi 36 saat 48 saat bekledigimi biliyorum daha 1 hafta once 36 saat beklemistim
Aradın mıÇok saçma değil mi ya müşteri hizmetleri bile bi tuhaf sonuçlanmasını bekleyin diyor böyle açıklama mı olur bir daha Avusturalya ligi oynarsam neyim
48 saatte sonuçlanmazsa bi daha arayın dedi kankaAradın mı
Kafayı yemiştim valla bazen can sıkıntısına 50 100 kombine atardım artık atmıyorum iptallerin yüzün denÇok saçma değil mi ya müşteri hizmetleri bile bi tuhaf sonuçlanmasını bekleyin diyor böyle açıklama mı olur bir daha Avusturalya ligi oynarsam neyim
Yok ya bir daha küçük ligleri oynamam bir keresinde Portekiz 3. Yükselme ligine iy 1.5 üst oynamıştım 25 dkda geldi ama maç bitikten 20 dakika sonra sonuçlandı legal iddianın bunu çözmesi lazım kuponun tutuyor ama cepte 5 kurul yokKafayı yemiştim valla bazen can sıkıntısına 50 100 kombine atardım artık atmıyorum iptallerin yüzün den