- 1,055
- 1,888
- 113
Maçı izleyen varmı çok merak ediyorum
Koskoca Cleveland 5 dakikada 0 sayı
Ekli dosyalar
-
417.7 KB Görüntüleme: 161
Sikenin yuvasi nbaMaçı izleyen varmı çok merak ediyorum
116 sayısına oynamıştımMaçı izleyen varmı çok merak ediyorum
Çok temiz şeyler döndü hayret ettimSikenin yuvasi nba
total 230.5 üst oynayan vardı seninki gene bişey değil maç uzadı diye sevindik 5 dkde 0 attılar116 sayısına oynamıştım
260k gitti bu oe yüzündentotal 230.5 üst oynayan vardı seninki gene bişey değil maç uzadı diye sevindik 5 dkde 0 attılar![]()
Dönüyor vallaMaşallah fildir fildir dönüyor
Şike de olabilir fakat nba zaten play off zamanı gelince ciddileşirler. Savunmalar sertleşir labalilik yerini ciddiyete bırakır. Neredeyse gün aşırı maça çıkmak ta kolay birşey değil. Vücudun dinlenip toparlanma süresi zaten 48 saat. O da vücudun ham değilse 48 saat. Antrenman bile yapamıyor nba oyuncuları doğru dürüst. Direkt maçtan maçaSikenin yuvasi nba
Oynadın mi reis şike hepsi maçların bol şans oynadiysanMaçı izleyen varmı çok merak ediyorum
Son top faul yapmayıp 3 yediler ye orda bi bok olacağı belliydiMaçı izleyen varmı çok merak ediyorum
Oynadık kaybettikOynadın mi reis şike hepsi maçların bol şans oynadiysan
SAqlik olsunOynadık kaybettik
Garland savunuyordu temas hissedince hücum faul almak için attı kendini bu şekilde bomboş kaldı soktu 3lüğü biraz şanslıydı diyebilirizSon top faul yapmayıp 3 yediler ye orda bi bok olacağı belliydi
Almanya 2, isviçre buradada çok tezhag dönüyorNba premier lig fransa ligi avustralya a erkekler bunlardan kacin kacinnn