- 165
- 78
- 28
Dostlar herkese merhaba öncekile hayırlı ramazanlar, iyi geceler tabiki de dalga geçenler ciddiye almayanlar vs olacaktır illa ki okuyanlar da olacaktır. Size benim bir kaç haftadır toplam da 4 senedir içimi burkan, kasıp kavuran bir sevginin sonunda yaşanan ve ne yapmam gerektiğini sormam, anlatmam gereken konudan bahsedicem. İlk başlarda (2 sene) ilişkim çok güzel gidiyordu son zamanlar ayrıl barışlar oldu, olduğu zamanlar da sürekli alttan alırdı sürekli barışmaya, özrünü dilemeye yönelik olurdu her zaman. Ama son aylar bu durum değişti barışmak istemiyor gibi davranıp alttan almamaya başlamıştı. Instagram hesabına girdiğimde bi çocuğu takip ettiğini fark ettim bu bahsettiğim alttan almadığı dönemler gereksiz bir şekilde bu çocuğu (takip ettiği) yanında sık sık görmeye başlamıştım. Sordum neden takip ettiğini bana şöyle cevap verdi "arkadaş değiliz sadece istek attı bende kabul ettim" Cevabını verdi. Bende uzatmayıp sorgulamadım sonra bir kaç yerden duyum alıp tekrar söylediğimde bu konuyu işte iyi birisi değil konuşma dediğimde yarın hastaneye gidicem çıkışta buluşur konuşurum dedi sorguladım neden buluşucaksın vs dedim zorladı tamam dedim. Ben konuşacak, konuşmayı kesecek diye beklerken burda AVM'ye gidip beraber gezip etmişler. Bana da konuşmayı kestim diyip takipten çıkardı (numarasını vermiş) aynı gün içinde sevgili olduklarını öğrendim, tabiki de inanmadım. Ertesi gün öğrendim ki elinde çiçekle kızın iş yerine gitmiş. O da iş yerinde elindeki çiçekle mutlu mutlu iş yerinde gezmiş. Ben mutlu olduğunu öğrenince kenara çekildim. Taa ki 1 hafta öncesine kadar. Ayrıldıklarını duydum konuşması yazması sesi yüzü her şeyi bitmiş. Eski sevdiğim kız yoktu demek istediğim. Biraz daha konuşmaya başladık, birden attığı mesajları silip takipten çıkarıp görüldü atmaya başladı sonra da mesajlarıma bir daha bakmadı. Halası ile samimiyim halasına yazıp durumu anlatmayı, yardım etmeyi düşünüyorum sizce ne yapmalıyım? Buraya kadar okuyup bana yardım edecek fikrini sunacak, sunmayacak dalga geçecek aşşağılayacak herkesten teşekkür ederim. Tekrar dan hayırlı ramazanlar, iyi geceler. 🙏