Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ne Yapmam Gerekiyor?

kerem19432

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
165
78
28
Dostlar herkese merhaba öncekile hayırlı ramazanlar, iyi geceler tabiki de dalga geçenler ciddiye almayanlar vs olacaktır illa ki okuyanlar da olacaktır. Size benim bir kaç haftadır toplam da 4 senedir içimi burkan, kasıp kavuran bir sevginin sonunda yaşanan ve ne yapmam gerektiğini sormam, anlatmam gereken konudan bahsedicem. İlk başlarda (2 sene) ilişkim çok güzel gidiyordu son zamanlar ayrıl barışlar oldu, olduğu zamanlar da sürekli alttan alırdı sürekli barışmaya, özrünü dilemeye yönelik olurdu her zaman. Ama son aylar bu durum değişti barışmak istemiyor gibi davranıp alttan almamaya başlamıştı. Instagram hesabına girdiğimde bi çocuğu takip ettiğini fark ettim bu bahsettiğim alttan almadığı dönemler gereksiz bir şekilde bu çocuğu (takip ettiği) yanında sık sık görmeye başlamıştım. Sordum neden takip ettiğini bana şöyle cevap verdi "arkadaş değiliz sadece istek attı bende kabul ettim" Cevabını verdi. Bende uzatmayıp sorgulamadım sonra bir kaç yerden duyum alıp tekrar söylediğimde bu konuyu işte iyi birisi değil konuşma dediğimde yarın hastaneye gidicem çıkışta buluşur konuşurum dedi sorguladım neden buluşucaksın vs dedim zorladı tamam dedim. Ben konuşacak, konuşmayı kesecek diye beklerken burda AVM'ye gidip beraber gezip etmişler. Bana da konuşmayı kestim diyip takipten çıkardı (numarasını vermiş) aynı gün içinde sevgili olduklarını öğrendim, tabiki de inanmadım. Ertesi gün öğrendim ki elinde çiçekle kızın iş yerine gitmiş. O da iş yerinde elindeki çiçekle mutlu mutlu iş yerinde gezmiş. Ben mutlu olduğunu öğrenince kenara çekildim. Taa ki 1 hafta öncesine kadar. Ayrıldıklarını duydum konuşması yazması sesi yüzü her şeyi bitmiş. Eski sevdiğim kız yoktu demek istediğim. Biraz daha konuşmaya başladık, birden attığı mesajları silip takipten çıkarıp görüldü atmaya başladı sonra da mesajlarıma bir daha bakmadı. Halası ile samimiyim halasına yazıp durumu anlatmayı, yardım etmeyi düşünüyorum sizce ne yapmalıyım? Buraya kadar okuyup bana yardım edecek fikrini sunacak, sunmayacak dalga geçecek aşşağılayacak herkesten teşekkür ederim. Tekrar dan hayırlı ramazanlar, iyi geceler. 🙏

EXAMPLE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,510
1,022
113
Dostlar herkese merhaba öncekile hayırlı ramazanlar, iyi geceler tabiki de dalga geçenler ciddiye almayanlar vs olacaktır illa ki okuyanlar da olacaktır. Size benim bir kaç haftadır toplam da 4 senedir içimi burkan, kasıp kavuran bir sevginin sonunda yaşanan ve ne yapmam gerektiğini sormam, anlatmam gereken konu. İlk başlarda (2 sene) ilişkim çok güzel gidiyordu son zamanlar ayrıl barışlar oldu, olduğu zamanlar da sürekli alttan alırdı sürekli barışmaya, özrünü dilemeye yönelik olurdu her zaman. Ama son aylar bu durum değişti barışmak istemiyor gibi davranıp alttan almamaya başlamıştı. Instagram hesabına girdiğimde bi çocuğu takip ettiğini fark ettim bu bahsettiğim alttan almadığı dönemler gereksiz bir şekilde bu çocuğu (takip ettiği) yanında sık sık görmeye başlamıştım. Sordum neden takip ettiğini bana şöyle cevap verdi "arkadaş değiliz sadece istek attı bende kabul ettim" Cevabını verdi. Bende uzatmayıp sorgulamadım sonra bir kaç yerden duyum alıp tekrar söylediğimde bu konuyu işte iyi birisi değil konuşma dediğimde yarın hastaneye gidicem çıkışta buluşur konuşurum dedi sorguladım neden buluşucaksın vs dedim zorladı tamam dedim. Ben konuşacak, konuşmayı kesecek diye beklerken burda AVM'ye gidip beraber gezip etmişler. Bana da konuşmayı kestim diyip takipten çıkardı (numarasını vermiş) aynı gün içinde sevgili olduklarını öğrendim, tabiki de inanmadım. Ertesi gün öğrendim ki elinde çiçekle kızın iş yerine gitmiş. O da iş yerinde elindeki çiçekle mutlu mutlu iş yerinde gezmiş. Ben mutlu olduğunu öğrenince kenara çekildim. Taa ki 1 hafta öncesine kadar. Ayrıldıklarını duydum konuşması yazması sesi yüzü her şeyi bitmiş. Eski sevdiğim kız yoktu demek istediğim. Biraz daha konuşmaya başladık, birden attığı mesajları silip takipten çıkarıp görüldü atmaya başladı sonra da mesajlarıma bir daha bakmadı. Halası ile samimiyim halasına yazıp durumu anlatmayı, yardım etmeyi düşünüyorum sizce ne yapmalıyım? Buraya kadar okuyup bana yardım edecek fikrini sunacak, sunmayacak dalga geçecek aşşağılayacak herkesten teşekkür ederim. Tekrar dan hayırlı ramazanlar, iyi geceler. 🙏
Başını sonunu okudum sadece reis hiçbir şey sen ve ailenden kıymetli değil afedersin koy seyine rahman gitsin hayatını yaşa koskoca bir ömür var önünde su akar yolunu bulur kendine değer ver kimsenin sana değer vermesine muhtaç degilsin

Son düzenleme:

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
Başını sonunun okudum sadece reis hiçbir şey sen ve ailenden kıymetli değil afedersin koy seyine rahman gitsin hayatını yaşa koskoca bir ömür var önünde su akar yolunu bulur kendine değer ver kimsenin sana değer vermesine muhtaç degilsin
Adam yapılabilinecek en iyi yorumu yapmış, ben bunun daha üstüne yorum yapmam

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,539
11,664
113
Büyük ihtimalle diğeri ile barıştı biraz gururlu ol kızı her yerden engelle

EXAMPLE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,510
1,022
113
Dost inan ki öyle olmuyor çok kez denedim ama unutamadım🙁
Şöyle düşün kişinin gözünde seninle bir hayat kurup yaşayacak değerin olsa idi şuan yanında seninle olurdu özür dilerim dost acı söyler senin degerini bilmeyen kimseye haddinden fazla değer verme aciz görünürsün karşı tarafta gözünde daha fazla küçülürsün

zafer685

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,246
570
113
Gardaşım yaz halasına rezil olsun a*k kendini böyle biri için mi üzüyorsun s*kmişim bu dünyayı da derdinide boşver. Eskisi gibi olsanız emin ol bu sefer bi kez değil onlarca darbe yiyeceksin o kızdan tecrübeyle sabit. Unutman çok uzun sürecek kafana takacaksın eyvallah, ama sende insansın gerek yok kendini düşürme karşında ki padişah kızı değil. İlerde iş ciddiye biner evlenirsin bişey olur bu sefer sen kafana takmaya başlarsın zamanında böyle böyle yapmıştı şimdi niye yapmasın diye balataları sıyırırsın

kerem19432

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
165
78
28
Gardaşım yaz halasına rezil olsun a*k kendini böyle biri için mi üzüyorsun s*kmişim bu dünyayı da derdinide boşver. Eskisi gibi olsanız emin ol bu sefer bi kez değil onlarca darbe yiyeceksin o kızdan tecrübeyle sabit. Unutman çok uzun sürecek kafana takacaksın eyvallah, ama sende insansın gerek yok kendini düşürme karşında ki padişah kızı değil. İlerde iş ciddiye biner evlenirsin bişey olur bu sefer sen kafana takmaya başlarsın zamanında böyle böyle yapmıştı şimdi niye yapmasın diye balataları sıyırırsın
Dost yazmasına yazarım ama halası da umursamayıp ters yapabilir o da var

kerem19432

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
165
78
28
Şöyle düşün kişinin gözünde seninle bir hayat kurup yaşayacak değerin olsa idi şuan yanında seninle olurdu özür dilerim dost acı söyler senin degerini bilmeyen kimseye haddinden fazla değer verme aciz görünürsün karşı tarafta gözünde daha fazla küçülürsün
Bende böyle düşünüyorum ama unutmak çok zor yapacak bir şeyim yok

decoy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,721
1,196
113
Sıcak su birden soğuduysa başkası kullanıyordur kararlı bir şekilde bitirmeni tavsiye ederim kafanda olayı dost.

kerem19432

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
165
78
28
Keşke söylediğin gibi unutabilsem umursamayabilsem ama işte olmuyor 🙁

kerem19432

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
165
78
28
Sıcak su birden soğuduysa başkası kullanıyordur kararlı bir şekilde bitirmeni tavsiye ederim kafanda olayı dost.
Unutmak istiyorum fakat zaman alacak gibi duruyor bir yandan da tekrar barışmak istiyorum aklım çok karışık

decoy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,721
1,196
113
Unutmak istiyorum fakat zaman alacak gibi duruyor bir yandan da tekrar barışmak istiyorum aklım çok karışık
Kimse kolay olacağını söylemedi. Ancak şimdi durmazsan yolun sonunda bulacağın şey hoşuna gitmeyecek emin ol

kerem19432

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
165
78
28
Kimse kolay olacağını söylemedi. Ancak şimdi durmazsan yolun sonunda bulacağın şey hoşuna gitmeyecek emin ol
Banada öyle geliyor dost, artık bu inat mıdır takıntı yapmak mıdır bilmiyorum zamanında tiktok hesabımda 35k kişiye kendimi inandırıp bi ona inandıramamıştım..

Zalihaan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,281
1,566
113
Keşke söylediğin gibi unutabilsem umursamayabilsem ama işte olmuyor 🙁
Yaşadık senin yaşadığını en az seninki kadar trajik bizde yaşadık ama unutmaki sen hâlâsi anası şunu bunu kattığın sürece onun gözünde daha çok düşeceksin, ikincisi zorla güzellik olmuyor sen ne kadar üstüne gidersen o kadar dönmez o kız sana. Eninde sonunda pişman olacaksın hemde çok kendimi niye küçük duruma düşürdüm diyeceksin o yüzden bize kulak ver ve kendini alçaltma artık sil her yerden muhattapligi kes hiçbir şekilde yazma, bak emin ol böyle olduğunda bakicak boşluğa düşüp geri sana yazacak

Sakirbasak25

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,767
1,128
113
Dostlar herkese merhaba öncekile hayırlı ramazanlar, iyi geceler tabiki de dalga geçenler ciddiye almayanlar vs olacaktır illa ki okuyanlar da olacaktır. Size benim bir kaç haftadır toplam da 4 senedir içimi burkan, kasıp kavuran bir sevginin sonunda yaşanan ve ne yapmam gerektiğini sormam, anlatmam gereken konudan bahsedicem. İlk başlarda (2 sene) ilişkim çok güzel gidiyordu son zamanlar ayrıl barışlar oldu, olduğu zamanlar da sürekli alttan alırdı sürekli barışmaya, özrünü dilemeye yönelik olurdu her zaman. Ama son aylar bu durum değişti barışmak istemiyor gibi davranıp alttan almamaya başlamıştı. Instagram hesabına girdiğimde bi çocuğu takip ettiğini fark ettim bu bahsettiğim alttan almadığı dönemler gereksiz bir şekilde bu çocuğu (takip ettiği) yanında sık sık görmeye başlamıştım. Sordum neden takip ettiğini bana şöyle cevap verdi "arkadaş değiliz sadece istek attı bende kabul ettim" Cevabını verdi. Bende uzatmayıp sorgulamadım sonra bir kaç yerden duyum alıp tekrar söylediğimde bu konuyu işte iyi birisi değil konuşma dediğimde yarın hastaneye gidicem çıkışta buluşur konuşurum dedi sorguladım neden buluşucaksın vs dedim zorladı tamam dedim. Ben konuşacak, konuşmayı kesecek diye beklerken burda AVM'ye gidip beraber gezip etmişler. Bana da konuşmayı kestim diyip takipten çıkardı (numarasını vermiş) aynı gün içinde sevgili olduklarını öğrendim, tabiki de inanmadım. Ertesi gün öğrendim ki elinde çiçekle kızın iş yerine gitmiş. O da iş yerinde elindeki çiçekle mutlu mutlu iş yerinde gezmiş. Ben mutlu olduğunu öğrenince kenara çekildim. Taa ki 1 hafta öncesine kadar. Ayrıldıklarını duydum konuşması yazması sesi yüzü her şeyi bitmiş. Eski sevdiğim kız yoktu demek istediğim. Biraz daha konuşmaya başladık, birden attığı mesajları silip takipten çıkarıp görüldü atmaya başladı sonra da mesajlarıma bir daha bakmadı. Halası ile samimiyim halasına yazıp durumu anlatmayı, yardım etmeyi düşünüyorum sizce ne yapmalıyım? Buraya kadar okuyup bana yardım edecek fikrini sunacak, sunmayacak dalga geçecek aşşağılayacak herkesten teşekkür ederim. Tekrar dan hayırlı ramazanlar, iyi geceler. 🙏
Anladığım kadarıyla kız seni göz göre göre aldatmış hatta yalanlar söylerek yani yine de hâlâsına söyle mevzuyu öğren bütün detayları falan onun dışında sen bilirsin bence zorla sevgi olmaz seni sevmeyen biriyle nasıl olur bilmiyorum olsa bile toksikleşir şahsen bana yapılsa benim gözümde zaten düşer soğur sevsem bile bu karaktersizliğe göz yumamam bazen kabullenmek en iyisi sevsen bile ama herkesin bakış açısı aşk anlayışı farklı olabilir yine de sen bilirsin umarım düzgün bir şekilde düşünüp gereken kararı verersin hayatta mutluluklar

kerem19432

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
165
78
28
Yaşadık senin yaşadığını en az seninki kadar trajik bizde yaşadık ama unutmaki sen hâlâsi anası şunu bunu kattığın sürece onun gözünde daha çok düşeceksin, ikincisi zorla güzellik olmuyor sen ne kadar üstüne gidersen o kadar dönmez o kız sana. Eninde sonunda pişman olacaksın hemde çok kendimi niye küçük duruma düşürdüm diyeceksin o yüzden bize kulak ver ve kendini alçaltma artık sil her yerden muhattapligi kes hiçbir şekilde yazma, bak emin ol böyle olduğunda bakicak boşluğa düşüp geri sana yazacak
Galiba artık böyle yapmam gerekiyor şimdi engellemeye gidiyorum bir daha da hiç bir şekilde ulaşmaya çalışmicam zamana bırakmak en iyisi.

Zalihaan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,281
1,566
113
Dost yazmasına yazarım ama halası da umursamayıp ters yapabilir o da var
Bu sefer onların gözünde hasta takıntılı kişi olacaksın hep eksi yazacak sana ailesinden kendinden o yüzden delikanlı gibi gururunu ayaklar altına alma,