Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ne Ara Olay Buralara Geldi

Rellax13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
432
157
43
Eskiden bir şeyler oynardık para gelir gider ezerdik gittiği zamanda kahve de makarasını yapar geçerdik artık gelen parayı nakite çekip göremiyoruz bile giden zaten hesaplanamıyor. Artık ne tat veriyor ne de mutlu ediyor. Var mı şunu yapsan uzaklaşırsın diyen

Kaplan02

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,084
1,441
113
Eskiden bir şeyler oynardık para gelir gider ezerdik gittiği zamanda kahve de makarasını yapar geçerdik artık gelen parayı nakite çekip göremiyoruz bile giden zaten hesaplanamıyor. Artık ne tat veriyor ne de mutlu ediyor. Var mı şunu yapsan uzaklaşırsın diyen
Aynen öyle dost

Sansalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,524
1,386
113
Tuslu telefon kullan

mrt2131

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,002
1,291
113
İnşallah slota düşmemissin geçmiş olsun

mrt2131

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,002
1,291
113
Başka çare kalmadı kimsenin yüzüne bakacak durumum yok bana bu iddiayı slotu öğreten herif kendini astı sıra bana geldi
Vazgeç bu sevdadan yazıktır hayatıni zindan etme bir süre uzak dur tuşlu telefon kullan

Kaplan02

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,084
1,441
113
Hani eskiden oynasak kayip olurdu ama her zaman kazanç daha fazlaydı şimdi tamamen huzursuz luk

aliyya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
521
131
43
Zaten oynayamiyorum parasızlıktan burda deneme bonusu peşinde koşuyorum ondanda birkez 500 çektim başka yok