Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Basketbol NBA Play-Off Hk

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,644
5,634
113
Beyler normal sezonda sürekli üst oynayan arkadaşlara sesleniyorum gördüğünüz her düşük bareme üst diye atlamayın play-off genellikle defans ağırlıklı ve disiplinli geçiyor ben maçlar üst olmaz demiyorum ama 5 dakikada 5 sayı çıkabilecek senaryolara hazırlıklı olun ona göre oynayın benim düşüncem handikap ve taraf bahsi almak daha mantıklı play-offda

Jaddy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,219
733
113
Beyler normal sezonda sürekli üst oynayan arkadaşlara sesleniyorum gördüğünüz her düşük bareme üst diye atlamayın play-off genellikle defans ağırlıklı ve disiplinli geçiyor ben maçlar üst olmaz demiyorum ama 5 dakikada 5 sayı çıkabilecek senaryolara hazırlıklı olun ona göre oynayın benim düşüncem handikap ve taraf bahsi almak daha mantıklı play-offda
handikap aldıkta noldu chicago 7.5 handi vermiştim son 1 dk kala 9-0 seri yedi kupon tekten gitti 1k veriyodu

Athena

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,910
3,971
113
Maçı izledim lavine tamamen sattı onun yüzünden yattık hayatımda böyle bi rezillik gördüm ama bu çok fazla koydu
cok kötü üçlük yüzdesi chicagonun bende baktım lavine derozan ikisininde en büyük sorunu hic istikrar yok bi gun harika bi gün berbat

Jaddy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,219
733
113
cok kötü üçlük yüzdesi chicagonun bende baktım lavine derozan ikisininde en büyük sorunu hic istikrar yok bi gun harika bi gün berbat
De rozan gene bişeyler yaptı andre drummond çok iyiydi son periyot adamı oynatmadı adam domine ediyodu ama oynatmadı

Athena

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,910
3,971
113
De rozan gene bişeyler yaptı andre drummond çok iyiydi son periyot adamı oynatmadı adam domine ediyodu ama oynatmadı
anlamıyorum valla kanka nba de dönen oyunları iyi oynayan adamlari çıkarıp uzun süre almıyorlar vs sirf izlemesi keyifli diye oynuyorum yoksa bulasilacak yer değil

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,546
19,154
113
6 maca 50 attik besi geldi boston dan yatiyor ucmalik maclar alt oluyo

Kaneko55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,847
4,977
113
handikap aldıkta noldu chicago 7.5 handi vermiştim son 1 dk kala 9-0 seri yedi kupon tekten gitti 1k veriyodu
Dünkü miami macini diyorsan haci bende bi izleyim dedim maca taraftar gitmemis zaten aw adamlar resmen macin ne olacagini biliyor gibi.. sahada yürüyerek ilk ceyrek oynadılar walla acin izleyin ilk çeyreği her hucum 24 saniye bitene kadar kullanildi dahada izlemedim.. ama gece sanirim golden maci war goldenin maclari dedigin statüye girmez bence..

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,644
5,634
113
En basit örnek bu maç

Ekli dosyalar