http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

NBA Kupon Paylaşım

Recep37

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
79
15
18
Arkadaşlar güvendiğiniz NBA maçlarını yazarmisiniz bilgisi olanlar. Ben gibi basketten anlamayan arkadaşlar yararlansın :)

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,526
3,869
113
Houston ve Philadephia kazanır yanına da Atlanta Indiana maçı 222.5 üst tavsiyemdir toplam oranı yaklaşık 3 :) Bol şans :D

Oguzhankaya1998

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,197
1,975
113
Beyler paparada parasi olan bi kardes varsa 20 30 atsin ayligim 3 gun sonra daynamiyorum simdiyken kasa katliyayim geri veririm be

Xxmannn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
5,417
2,292
113
4 lira kayıp bonusum var bende bi NBA kuponu yapayim.

Xxmannn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
5,417
2,292
113
Kuponu yaptim.9 maç olduğu icin paylaşamıyorum baya uzun oldu.
1150 veriyo gelirse yeni konu açıp 500 ünü dağıtacam

dinyeper

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
949
734
93
Beyler paparada parasi olan bi kardes varsa 20 30 atsin ayligim 3 gun sonra daynamiyorum simdiyken kasa katliyayim geri veririm be
sen uyuşturucuyla karışıtırıyosun dayanamıyorum nedir. dayanacaksın. yapacaksın. maaşını oralarda hiç etmeyeceksin. kazanacak olsan geçen ayki maaşını vermezdin. aklını başına topla

Oguzhankaya1998

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,197
1,975
113
sen uyuşturucuyla karışıtırıyosun dayanamıyorum nedir. dayanacaksın. yapacaksın. maaşını oralarda hiç etmeyeceksin. kazanacak olsan geçen ayki maaşını vermezdin. aklını başına topla
Guzel yonelgelerin icin tesekkur ederim dost vellakin maasimi buralarda harcamadim az miktar 100 150 bulundurup kasmaya calisan biriydim ondan fazlasini hayir gormem orada sadece kasa 0 maas yok o acidan tekrardan tesekkurler guzel kardesim

Recep37

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
79
15
18
Patladı maçlar uyuyakalmisim bende oynayamadiydim iyi oldu uyuduğum :)