Antepli ne ara zengin oldunKasa 40 bin oldu güzel bir NBA bulmam gerek
Başkan saat 10 da acıldı site sonrasında ise 3'te 3 ile yükseldi kasanız varsa bekleyin NBA verecem oynayın bende yüklü girecemAntepli ne ara zengin oldun
Golden maço alırına ver hayatın kurtulsun reis canlıdaKasa 40 bin oldu güzel bir NBA bulmam gerek
Yap bi etkinlik babaBaşkan saat 10 da acıldı site sonrasında ise 3'te 3 ile yükseldi kasanız varsa bekleyin NBA verecem oynayın bende yüklü girecem
Kasa yok at bı yüzlük kasa oluşsunBaşkan saat 10 da acıldı site sonrasında ise 3'te 3 ile yükseldi kasanız varsa bekleyin NBA verecem oynayın bende yüklü girecem
Valla en saglamından bulursam belki açarım yoksa burdan verecemYap bi etkinlik baba
Burdan yapsana bi takip edelim tek maç benim aşırı favorim golden fena tiyatro çevirdiler ilk yarı ama MS alırlarValla en saglamından bulursam belki açarım yoksa burdan verecem
Yunus napiyon çalışmayı biraktinmiBurdan yapsana bi takip edelim tek maç benim aşırı favorim golden fena tiyatro çevirdiler ilk yarı ama MS alırlar
Fark 8 ama detroite 1.80 goldene 1.95 veriyor riske girememGolden maço alırına ver hayatın kurtulsun reis canlıda
Çok riskli curry gününde değil bence clevland daha iyi tercihFark 8 ama detroite 1.80 goldene 1.95 veriyor riske giremem
Hele hele heleee entepli gel yanıma be tatlimFark 8 ama detroite 1.80 goldene 1.95 veriyor riske giremem
Çok rahat gelicek reis ben inanıyorum 10 fark atar üstüne golden diyorumFark 8 ama detroite 1.80 goldene 1.95 veriyor riske giremem
Minnesota da çevirir reis bekle azDetroite yüklü girecem az fark kapanmasını bekliyorum
2 k borcunu öde Memphis maçından kalanDetroite yüklü girecem az fark kapanmasını bekliyorum