Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet NBA Düşük Sayılar

abikarinca

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,603
1,360
113
Nba'de Düşük Sayılar Olmaya Başladı Dün Lakers Bugün Milwaukee Eksikler Mi Var Acaba Bugün Kalan Maçlarda Sayıyı Olumsuz Etkileyecek Bildiğiniz Eksiklikler Veya Maç Bilgisi Var Mı Etkinlik Yapamyı Düşünüyorum Veya Verebileceģiniz Güvendiğiniz Maç Var Mı?

Kara000

Trabzonspor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,665
4,511
113
Nba'de Düşük Sayılar Olmaya Başladı Dün Lakers Bugün Milwaukee Eksikler Mi Var Acaba Bugün Kalan Maçlarda Sayıyı Olumsuz Etkileyecek Bildiğiniz Eksiklikler Veya Maç Bilgisi Var Mı Etkinlik Yapamyı Düşünüyorum Veya Verebileceģiniz Güvendiğiniz Maç Var Mı?
Alayı hikaye oldu bshislerin artık

Kara000

Trabzonspor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,665
4,511
113
Bugün Bayer Münih ewe basket maçına 3.per 40.5 üst oynadım arkadaş tamam yatabilir ama iy 41 sayı atan ewe basket 3.per hiç basket atamadı 2 serbest atış kullandı 1ini attı 25-1 bitti periyod ne bu şimdi şans mı

rfancx70

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,416
2,549
113
Dört maç ard arda yattım sayı olmuyor maçlarda arjantin b liginde iy 100 sayı çıkıyor nba de 80 i bulmuyor. D

abikarinca

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,603
1,360
113
Var mı macla alaka bilgi bende dunder beri alt ve uste girmeye korkuyom ama lakers yine oynuyo oyuncu eksigimi vardi bilemiyorum ondan biraz supheli yaklasiyorum....

abikarinca

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,603
1,360
113
Oyuncular yorgun oluyo belli periyot yenilmeleri ve az sayi normal oluyo takim icin ama 1 inde oluyodu ikisinde birden olmasi ikisininde yorgun olmasi denk gelmez bakmadinda gerci yada oyuncu yok sike allahin emri zaten... :)

rfancx70

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,416
2,549
113
Mesela bu gün 10 korner olmayan kaç maç var çoğu 10.5 üst korner oldu

rfancx70

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,416
2,549
113
Oyuncular yorgun oluyo belli periyot yenilmeleri ve az sayi normal oluyo takim icin ama 1 inde oluyodu ikisinde birden olmasi ikisininde yorgun olmasi denk gelmez bakmadinda gerci yada oyuncu yok sike allahin emri zaten... :)
4 maçtan ard arda yattım knk sen nediyon :D

rfancx70

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,416
2,549
113
Onlardaki para bende olsa o lüks köpek gibi koşarım yorulmak nedir bilmem :D

mamadu41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,706
835
113
All-Star arasından sonra hem takım ritmini bulmak hem de sıralamada yer kapmak için takımlar artık yavaş yavaş Play-off havasına girmeye başlar Play-off potası dışında kalan takımlar arasında da genelde Detroit,Charlotte,New York gibi nispeten düşük tempo oynayan ve çok sınırlı kadrolar var o her ne kadar alt oynamayı sevmesem ve Nba'de alt oynamak çok riskli olsa da alta yönelmekte fayda var dünden beri Avrupa Nba neye üst oynasam sayı olmuyor