- 2,155
- 2,044
- 113
dostlar her türlü sömürülüp öpülüyoruz öyle keyiflik atiyorum olursada..... olmasada.... olursa ulaşırım bi kaç kişiye
Kazancın hepsini dağıt bi kötü ruhları kovdostlar her türlü sömürülüp öpülüyoruz öyle keyiflik atiyorum olursada..... olmasada.... olursa ulaşırım bi kaç kişiye![]()
Kötü ruh 🤣😂Kazancın hepsini dağıt bi kötü ruhları kov
don yok totomuzda sen ne diyonKazancın hepsini dağıt bi kötü ruhları kov
Besmele çek nas felak oku nasıl konuşuyondon yok totomuzda sen ne diyonruh muh gelse ruhu bile öperim
o derece
Anlamıyorum ben sizi sabahtan beri bebek gibi futbol maçları vardı![]()
sabah o kore basketboluna burdan gelenin hepsini gömdüm gaza gelip sonra donsuz kaldık![]()
Bol şans dostdostlar her türlü sömürülüp öpülüyoruz öyle keyiflik atiyorum olursada..... olmasada.... olursa ulaşırım bi kaç kişiye![]()
Bol sanslaracelimiz yok ya keyiflik uçmadan gidicem
Rastgeleacelimiz yok ya keyiflik uçmadan gidicem
kankam beyinden kontak olmasam öyle bir mallık yaparmıyım normal bi hayatda baska seylere moralim bozuluyo boşluğa düşüyoruz eskiden yeminle çok mantıklı oynardım beklerdim sabır ederdim şimdi öyle değil .ya herro ya merrro gidiyorum genelde düdükleniyomAnlamıyorum ben sizi sabahtan beri bebek gibi futbol maçları vardı
Teşekkür ederim beni anlattığın içinkankam beyinden kontak olmasam öyle bir mallık yaparmıyım normal bi hayatda baska seylere moralim bozuluyo boşluğa düşüyoruz eskiden yeminle çok mantıklı oynardım beklerdim sabır ederdim şimdi öyle değil .ya herro ya merrro gidiyorum genelde düdükleniyom![]()
net en iyi içeceklerden
Yav hay senin balını anlatma bari. Ben sweette 2000 spin atıyorum 300 kez 3 scatter geliyor oyuna girmiyorneyse az önce kasada kalan 50tl ile sweet bonanza çevirirken 8tl betten oyuna aldı 1700 verdi aksama güzel bi kasa çıktı