- 26,737
- 28,427
- 113
Kral Brezilya aslında ikisinede üst düşünüyorum ama böyle bı kpon yaptik inşallah gelir tesekur ederimVitoria-Cuiaba Esporte bu maçın arasında kaldım Cuiaba son 3 maçında 1 gol çıkmış 2yenilmiş 1yenmiş umarım Vitoria iki yarıda da atar, diğer maçlar iyi şimdiden bol sans![]()
Sağol reisbol şans
Hayırlı olsun gelmiş knka oSon maçım vitoria maçı iy 0.5 üst kesin yattım bakmadan oynamıştım![]()
Geldi say kral hayırlı olsun şimdidenSon maçım vitoria maçı iy 0.5 üst kesin yattım bakmadan oynamıştım![]()
Knki nasıl gelsin gol atamıyormuş takımlar bakmadan ekledim içimden geleni oynadım ama istatistiklere bakınca korktum şimdi.Hayırlı olsun gelmiş knka o
La gardaş 20 dakika demez gol olur 2.5 bile olabilirKnki nasıl gelsin gol atamıyormuş takımlar bakmadan ekledim içimden geleni oynadım ama istatistiklere bakınca korktum şimdi.
İnş knk bakalım artık şu elsalvador maçıda iy 1.5 olsa iyiydi atmıyorlarLa gardaş 20 dakika demez gol olur 2.5 bile olabilir
O hataya bende düştüm bende aldım onaİnş knk bakalım artık şu elsalvador maçıda iy 1.5 olsa iyiydi atmıyorlar
Sağol abi bizi biliyon hep ciğer dalak maçlarıBol sans omer omer aldin frebeti tabi koyarsin kuponu![]()
Fena yattık yine. PLa gardaş 20 dakika demez gol olur 2.5 bile olabilir
Birdaha halı saha maçı bile olsa emin emin konusmuycamFena yattık yine. P
Golll geldi lan 2 den 1 olacak şike olmasa gelmezdi yeminle
50 ye bozacaktım kuponu sonra telefonu attım gol sesi geldi yataktan