Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Üye Etkinliği mustafa37 / 10 Kişiye 100 TL (⌚️13:30 )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mustafa37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
693
712
93
Arkadaşlar betbox çekim yaptıydım incelemeye aldılar 20dk icinde inceleme bitti ve parayı gönderdiler. Bu yüzden bi jest yapmak istedim hem buranın üyelerine hemde betbox üyelerinden 10 kişiye maç parası atacağım. @Başkan izni ile.

10 kişiye 100tl gönderim TRX olarak olacaktır.

Son düzenleme:

Honeyman

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,774
732
113
tebrikler.

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,432
3,519
113
Arkadaşlar betbox çekim yaptıydım incelemeye aldılar 20dk icinde inceleme bitti ve parayı gönderdiler. Bu yüzden bi jest yapmak istedim hem buranın üyelerine hemde betbox üyelerinden 10 kişiye maç parası atacağım. @Başkan izni ile.
Helal olsun reis kazancın bol olsun dm takarsan çok sevinirim

Kayserili

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,538
544
113
Kesene bereket reis

Tastan546

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,332
302
83
Kesen dolu olsun abi tebrikler

NFK19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,275
1,574
113
Betbox üyelerinin yada üye olacaklarin sana ne kazancı varda onlara dağıtım yapacaksn ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...