- 22,404
- 11,425
- 113
Gizli sponsora teşekkürler kendini bir şey sananlar gelmesin saygılar
Bol şansGizli sponsora teşekkürler kendini bir şey sananlar gelmesin saygılar
Bol şans dostGizli sponsora teşekkürler kendini bir şey sananlar gelmesin saygılar
Kim isim ver kankaGizli sponsora teşekkürler kendini bir şey sananlar gelmesin saygılar
Ok ben gittim hahaha 🤣🤣🤣Gizli sponsora teşekkürler kendini bir şey sananlar gelmesin saygılar
@fearjr1992Kim isim ver kanka
Bol şans kanka sübliminal mesaj vermişsinGizli sponsora teşekkürler kendini bir şey sananlar gelmesin saygılar
Derhal terket burayı o zmn hahaha
Ne la bu roll acan gıderlı laflar yazıyoGizli sponsora teşekkürler kendini bir şey sananlar gelmesin saygılar
Kendi konundan beni iplememen de ne diyim neyse alayınızın amınnn ayy ramazan bayramınız mübarek olsun çarşınız pazar olsun 😅😅Derhal terket burayı o zmn hahaha
Ne guzel ayy dedınKendi konundan beni iplememen de ne diyim neyse alayınızın amınnn ayy ramazan bayramınız mübarek olsun çarşınız pazar olsun 😅😅
Yuhh be bu ne alınganlık nasıl iplemedim la kalp emojisi attım ne yapayım direk dansı mi kankaKendi konundan beni iplememen de ne diyim neyse alayınızın amınnn ayy ramazan bayramınız mübarek olsun çarşınız pazar olsun 😅😅
😅😅😅Ne guzel ayy dedın
Ben bu ara regl dönemindeyim problemler çok can sıkkın saracak yer arıyorum beni idare edin zira ben kendimi idare edemiyorumYuhh be bu ne alınganlık nasıl iplemedim la kalp emojisi attım ne yapayım direk dansı mi kanka
Offf şarkıyı da ben seçiyim mi 🤣🤣Yuhh be bu ne alınganlık nasıl iplemedim la kalp emojisi attım ne yapayım direk dansı mi kanka
Bol sanss murooGizli sponsora teşekkürler kendini bir şey sananlar gelmesin saygılar
Para havadan gelmıs bellı oldu 😀Mayınlar da sessizdir ama taki üstüne basana kadar
Ekli dosyayı görüntüle 828154