- 5,180
- 4,356
- 113
Municipal Chillan - Truenos De Talca iptal mi oldu bulamıyorum da
Municipal Chillan - Truenos De Talca iptal mi oldu bulamıyorum da
Bende bulamadımMunicipal Chillan - Truenos De Talca iptal mi oldu bulamıyorum da
Kanka anlamadım ilk periyot lazımda bana![]()
FIBA LiveStats
Chilean LNB, LIGA DOS 2025, Mira la estadística completa aquífibalivestats.dcd.shared.geniussports.com
Kanka anlamadım ilk periyot lazımda bana Ekli dosyayı görüntüle 790104
Bitmiş mi ilk periyot1 ceyrek ev 26 dep 19
Vay aw beynim durdu won sandım eyvallhGecmis olsun
La sen1 per -1.5 demisin depe ev fark atmış nasıl geliyor
1.7 oran lazımdı isim bakmadım kicPuhaha benimde yandı suan dep 13 17 öndeyken 1 ceyrek son 3 dakika da peri vermiş maalesef bu maçı nerden buldun da oynadın
Şuan evet yarına ziplarim nakit tuttum hesapta yok nba ye para kalmadıSendemi bitik durumdasin
Fazlası kaldı da 100 ü yapılması gerekenleri yaptım ödemeleri düzene soktum iyi geldi hacizlerden 1 tane kapattım olucak bakalım umarım en sevdiğim kankamEn sevdiğim kankammm bu paranın 4 te 1 de kaldıysa iyidir
Yok unutmadım yine yaparız o kadar ölmedikTabi para varken hiç sesin çıkmadı eskiden bi kuponu ortaklaşa yapardık ne çabuk unuttun o günleri en sevdiğim kankaamm
Az çok biliriz birbirimizi eyvallah kankaIste beklediğim cümlede tam buydu eyw kankamm
Hiç sorun değil unuttum ben zaten maddi güvenimiz tamdir herhalde birbirimize miktar farketmeksizinBenim sana yanlışım oldu bi defa ama o zman ben cidden çok zor durumdaydim yoksa seni kırmazdim
40k çıkarİyi sevindim valla kankam bi 50k cikarmi peki puahah