- 50,691
- 16,850
- 113
Mulayim seni unuttu gitti dayıParayı alan kumara mı kaçtı yine
Mulayim seni unuttu gitti dayıParayı alan kumara mı kaçtı yine
Enişte yok mu kupon yasalda sen artık sadece ordan oynuyorsun diye hatırlıyorumParayı alan kumara mı kaçtı yine
Mülayim beni unutmadı da bitti mi bu gece şimdi basbasa mı kaldık Sinan kardeşimMulayim seni unuttu gitti dayı
Hepsi kayıp ilk yarı 1 ve var ilk yarı 2 ve var oynuyorum sistem 3-4-5Enişte yok mu kupon yasalda sen artık sadece ordan oynuyorsun diye hatırlıyorum
Kısmet hiç beklemediğin bir anda bakmışsın gelmiş denemekte fayda varHepsi kayıp ilk yarı 1 ve var ilk yarı 2 ve var oynuyorum sistem 3-4-5
5 tane yakalasak kumarı bırakıcaz daha 2 yi geçemedik
Enişte ben de çok denedim ama bi kere 5de 4 yaptım onda da zaten tutmuyo diye sistem yapmamıştım. O gün vazgeçtimHepsi kayıp ilk yarı 1 ve var ilk yarı 2 ve var oynuyorum sistem 3-4-5
5 tane yakalasak kumarı bırakıcaz daha 2 yi geçemedik
Akbanktan gelen gün içindeki 8. Aramaya verdiğim cevapBırakın sohbet edelim para pul bunlar geçici seyler
Bitmistir sana da yazmissa yeni gelenlere sonra yaparMülayim beni unutmadı da bitti mi bu gece şimdi basbasa mı kaldık Sinan kardeşim
Bir kez çok yaklaştımKısmet hiç beklemediğin bir anda bakmışsın gelmiş denemekte fayda var
Güzel oran veriyor saatini gününü bi yakalarsan 7-8 maç atıyorum 9 336 tl 9 dan sonrası kalın kaçar gerek yok şans bu 5 tane yakalarsan 600-700k alırsın orana göre 1 milyonu da geçerEnişte ben de çok denedim ama bi kere 5de 4 yaptım onda da zaten tutmuyo diye sistem yapmamıştım. O gün vazgeçtim
Parayı cekiyordur şimdi baslarBitmistir sana da yazmissa yeni gelenlere sonra yapar
Orsomarso gittiğinden beri hiç bişey eskisi gibi değilAkbanktan gelen gün içindeki 8. Aramaya verdiğim cevap
Şöyle bi 300k vurup borçları sıfırlasam aynı böyle haftada 1 denerim daha ne slot ne rulet ne de başka bişey de 1.5 senedir şans gülmediBir kez çok yaklaştım
5 maç seçtim 2-3-4-5 attım sistem 3 misli
Bir tanesi tutmadı hepsi 1-2 2-1 2-2 2-0 bitti
Yani gollü maçları seçmişim ama tarafları tutturamadık bu seferde
Kayseri Kasımpaşa maçına mesela ilk yarı 2-2 skor attım o 2-1 bitti
Fener maçına oynamadım o 2-2 bitti
Çok fantezi be hepsini çöp ediyoruz paranın da bakalım belki bir gün güler
Bir de skor oynuyorum ilk yarı ve 2. Yarı skoru çok zor bilmek tabi
O gece o penaltı gol olsa belki şu an bambaşka hayatlar yaşıyor olacaktık ...Orsomarso gittiğinden beri hiç bişey eskisi gibi değil
Valla denemek lazım enişte bültende görüyorum aynı ligden aynı saatte başlayan 5 maçın 4ü ilk yarı kg oluyorGüzel oran veriyor saatini gününü bi yakalarsan 7-8 maç atıyorum 9 336 tl 9 dan sonrası kalın kaçar gerek yok şans bu 5 tane yakalarsan 600-700k alırsın orana göre 1 milyonu da geçer
Olmuyor mu oluyor belki bize de olur bir gün
Ulan Akın onlybet rol konusu açınca bir kişi iki ödül alıyor mu diye ısrarla soruyordun konu kapandı 1 ödül bile alamadin aqyeni konu acmis mulayimmm