Sinani çavuş yaptı mülayim dayıBak enişte her şeyi de Sinan'ın listesine bişey deme
Onbaşıydı bir pırpır ekledi mülayim
Sinani çavuş yaptı mülayim dayıBak enişte her şeyi de Sinan'ın listesine bişey deme
En yakin dostu Bedoftan başka herkesi listeye alan adam gibi adam
Cikartisiz 5 kisi kaldi o zaman vazgecmisse 😄@MR.YK kuponum var kazandım dedi adam ödül attı birine de. Onu almadık listeye kazananlari da listeye almaya başladı sinan
Desene yakında uzmanlık aday aylık derken subay olacakSinani çavuş yaptı mülayim dayı
Onbaşıydı bir pırpır ekledi mülayim
Lise mezunu dayı en fazla kıdemli başçavuş olurDesene yakında uzmanlık aday aylık derken subay olacak
Teşekkür ederiz. Doğum gününde Mülayim abimize de en iyisinden şöyle dijital saatli bi bomba hediye ederiz artık.Ödüller gönderildi kazandığınız zaman kime sponsor olmanız gerektiğini unutmayın lütfen![]()
Açıktan okur Enişte 4 yıllık yeterLise mezunu dayı en fazla kıdemli başçavuş olur
TebriklerGelirse biter
aleykum selaaamSelamün aleyküm gençlik
Nasıl buldun o mesajı dost 5 kişi 500 dese 10 dk sürer o mesajı bulmamızTebrikler
AleykümselamSelamün aleyküm gençlik
Zor olmadı gelirse biter yazmış son olduğu belliydi skora baktım sadece geri kalan konuşmayı okumadım..Nasıl buldun o mesajı dost 5 kişi 500 dese 10 dk sürer o mesajı bulmamız
Herhalde sesleri çıkmıyor yada yattilarParayı alan kumara mı kaçtı yine