- 4,752
- 1,253
- 113
Nasil kuruttuysaniz maci adamlar kollarinin varligini unutmus
Hallederim dost@zeisy @peatsx @sondem61 @Malatyali44 @Calypso13 diğer rolden kalanlar
@zeisy sen halleder misin dağıtım işini
Var zaten sende@zeisy @peatsx @sondem61 @Malatyali44 @Calypso13 diğer rolden kalanlar
7 kisi aradsn ciksin da diger 5l4 kisiyi yeni 2 adima gobdeririz yfgBi 2 adim daha gider![]()
5eKadar geldik de gerisi olmadi. Yapacaz ama ya ufak bi borcum var onu odeyeyim deneyecem tineviradaki rollde de keske boyle gecse dost
kesene bereket@zeisy @peatsx @sondem61 @Malatyali44 @Calypso13 diğer rolden kalanlar
bol sans simdiden5eKadar geldik de gerisi olmadi. Yapacaz ama ya ufak bi borcum var onu odeyeyim deneyecem tine
Sana da dosttttbol sans simdiden
Bombacı Mülayim filmi ilk kez o zaman gösterime girmişti.Mülayim kırdı gibi biraz şanssızlığı en son kazandığında Rahşan affı çıkartmıştı ecevit
Herkes anlamaz bizim espirileri Yağmurcu sen meseleyi daha derin kavramışsın tebriklerBombacı Mülayim filmi ilk kez o zaman gösterime girmişti.
Alanlara tebrik ederim@zeisy @peatsx @sondem61 @Malatyali44 @Calypso13 diğer rolden kalanlar
Herkese simdiden bol sans beyler, odulu dagitaninda kesesine bereket
Takipte kal hocam mulayim bi 2 adim daha giderHerkese simdiden bol sans beyler, odulu dagitaninda kesesine bereket
Onemli degil dost tesekkur ederim yine cansın 😘Takipte kal hocam mulayim bi 2 adim daha gider![]()
Mülayim bu gece yargı dağıtıyor dost mülayimin öcüTakipte kal hocam mulayim bi 2 adim daha gider![]()