http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim-Rolling💣💣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,024
17,104
113
2 kisi saolsun yazan oldu onların da isimleri bende kalsin dost ben 1 gecede 700k yakin para kaybettim slottan adamlara dedim de bu kadar para kaybettim adamlar diğer gunu benlen sebebsiz yere tartistilar yok sen bize iki kuruş verdin lafını mı yapiyon diye dusun o kadar para kaybetmişim üstüne adamların bana dediği lafa bak
Yazmayayim yazmayın diyorum ama sen yoldan cikmişsin birader. 700 k kaybetmişsin geçmiş olsun ama 700 k kaybederken konuda mıydın ? Yok değildin. Kaybedip geldin o psikoloji ile de farkında olmadan alıp verdiğinin muhabbetini yaptın. Gereksiz yere gerginlestin. O konuda tek sen dagitmadin istisnasin herkes az çok birbirine dokundu aldı verdi. Ne yani kaybedince hemen ne aldık ne verdik muhabbeti mi yapalım. Düşünce kimse yazmadı diyorsun, herkesin derdi var ama sen düşünce millete ters yaparsan nasıl sana yazsınlar?

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,927
28,527
113
Yazmayayim yazmayın diyorum ama sen yoldan cikmişsin birader. 700 k kaybetmişsin geçmiş olsun ama 700 k kaybederken konuda mıydın ? Yok değildin. Kaybedip geldin o psikoloji ile de farkında olmadan alıp verdiğinin muhabbetini yaptın. Gereksiz yere gerginlestin. O konuda tek sen dagitmadin istisnasin herkes az çok birbirine dokundu aldı verdi. Ne yani kaybedince hemen ne aldık ne verdik muhabbeti mi yapalım. Düşünce kimse yazmadı diyorsun, herkesin derdi var ama sen düşünce millete ters yaparsan nasıl sana yazsınlar?
Sapsap ve ege bu iki şahıs bazında konuştum zaten ben egeye birsey demeden kendi kendine tripe girdi cekip gitti bende senden aldim sende benden sana tek kelime diyemem sapsap tg den borcum var dedi lütfen at bana miktarı bosver maaş alınca verecm diye verdim ondan sonra yok oldu losers te çok iyi adamlar var sende sözünün erisin ama çürüklerde vardi bunu kabul et

Hamzaxaslan

EL PATRON
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,530
8,314
113
Sapsap ve ege bu iki şahıs bazında konuştum zaten ben egeye birsey demeden kendi kendine tripe girdi cekip gitti bende senden aldim sende benden sana tek kelime diyemem sapsap tg den borcum var dedi lütfen at bana miktarı bosver maaş alınca verecm diye verdim ondan sonra yok oldu losers te çok iyi adamlar var sende sözünün erisin ama çürüklerde vardi bunu kabul et
bu konuda barriosun hak oyu var ben askerdeyken alışveriş yapardık senle hatırlarmısın bilmem askerlıgın sonunda sen vurdun parayı mesajlarıma cevap vermez olmuştun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...