- 17,530
- 8,314
- 113
18
Ege ve sapsap mi gelecek puahah her gece rol parası atıyordum bide salak gibi neyse losers geride kaldı artıkMillet tatilde kardeşim 1 aya canlanır oralar
He pardon kardeş ben ilk çeyrek olarak gördümusta takip ediyon bari doğru takip et eve ilk yarı 48.5 alt oynamış
farkettimHe pardon kardeş ben ilk çeyrek olarak gördüm
Puahhaa bilmiyor mazur gor dostusta takip ediyon bari doğru takip et eve ilk yarı 48.5 alt oynamış
Onlar kim akEge ve sapsap mi gelecek puahah her gece rol parası atıyordum bide salak gibi neyse losers geride kaldı artık
acrobet destek 333 tl ekleyecek 6kısıye Proletarya nın konusundan 2 kışı ıd vermemiş 1 saattir onları beklıyoruz toplu liste verecek diyePuahhaa bilmiyor mazur gor dost
suat sully miydiOnlar kim ak
salihle suat gelse yeter gerisi faso fiso
Butrasuat sully miydi
Zaten adam dedin mi ilk basta onlari sayarim aynen onlar varsa bizde oluruz zaten salih Suat bide mshur hocamız fatihterimi unutma dostOnlar kim ak
salihle suat gelse yeter gerisi faso fiso
he @butragueno nba bitti prtadan kayboldu
Ne yapalım id mi bırakalım diyorsunacrobet destek 333 tl ekleyecek 6kısıye Proletarya nın konusundan 2 kışı ıd vermemiş 1 saattir onları beklıyoruz toplu liste verecek diye
dene usta roll açacaktım başaramadık marleyi takip edelimNe yapalım id mi bırakalım diyorsun