Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Mucize

İmParaThor

Site Yetkisizi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,636
3,664
113
Beyler 90 +2 de kapattım maçı.2 dakka sonra canlıya baglandım.Kayıp bonusı isteyem.Dediki Kasanız 400 beyfendi :) Şok oldum valla..

Ekli dosyalar

kayaahmet25

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,037
2,088
113
Ahahaha valla ben de hem kg hem 1.5 Üst bekliyordum ulan ne ise düştüm dedim batak oynuyordum kapattım döndüm baktım 2-1 şok oldum. Keşke her maç böyle olsa

İmParaThor

Site Yetkisizi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,636
3,664
113
Ahahaha valla ben de hem kg hem 1.5 Üst bekliyordum ulan ne ise düştüm dedim batak oynuyordum kapattım döndüm baktım 2-1 şok oldum. Keşke her maç böyle olsa
Yav yok ne sövdüm ya maçı 90 a kadar izledim dep sanki zorla ataga cıkıyor kontrada koşmuyordu amk yanlıslıkla 1 gol atmışlar ev ise direk ataga cıkıp bi zenci yetenegiyle asmış ağları

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,870
10,913
113
hhahahaha batak oynama totemim var benim de. bildirimi açıp ucak moduna alıp totemi bataga giriyorum, oyun bittikten sonra interneti acınca gol gelmis oluyor genelde

kayaahmet25

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,037
2,088
113
hhahahaha batak oynama totemim var benim de. bildirimi açıp ucak moduna alıp totemi bataga giriyorum, oyun bittikten sonra interneti acınca gol gelmis oluyor genelde
Yok ben telefonu yanıma alıp mackolikten takip ediyorum ama genelde ihaleye girince gol oluyordu baktım ihale falan dinlemiyor bu maçkolik kapattım döndüm açtım şok oldum :D

İmParaThor

Site Yetkisizi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,636
3,664
113
Benim taktikte şu maça oynadım ya dakika 75 ise 13 14 dakkalık video açıyorum.Maç bildirimlerini kapatıyorum.Bi açıyorumm goller :)

aktan78ak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,180
241
63
once tebrik ederim.sevincine de.fakat ben üst 90+ dan sonraya veriririm.100 tl.iki mac 4 oran normal.goller 90+ da gelir

kayaahmet25

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,037
2,088
113
arada totem yapiyom kapatiyom mac koligi 5 dakika dayanabilirsem sonra hemen geri aciyorum takip etmeden olmuyorki :D
Kombine kupon yapıyorum mesela bakıyorum maçlarıma daha var takip etmelik 30 -40 liraya bi kupon yapıyorum büyük maçlarım başlayana kadar o maçkolikte simülasyon oynadıkça üstte 1-2-3 yazdıkça orgazm oluyorum :D