- 16,327
- 18,135
- 113
Sagol dostumBol şans knka
İnsallah dünkü. Gbi wonlar yesiller görürüz bugun senden tek mavın kalmıs zaten reisSagol dostum
Dostum Sana denk gelmemistir Bűyűk ihtimal bu forumda en cok para dagitanlardan biriyim@mountblade Dost birşey Sorucam Yanlıs anlama Çekiliş Yapmıyorsun Hıc Prensibin mi Acaba Sadece Meraktan soruyom ?
Sagol Erhanimbol şanslar Ali
Allah allah Su 2 Gundur Wonluyan kuponlarında Takıp etmıslıgımız Varda Sonunda Ses Seda yok ondan Dedım Heralde Daha oncesini Soyluyorsun Sanırım Hmm ok Tekrardan Bool Sans SanaDostum Sana denk gelmemistir Bűyűk ihtimal bu forumda en cok para dagitanlardan biriyim
BolsansB sans dostlar tek konu 2 kupon atiyorum. Bu arada gűzel izmirime geçmiş olsun ōlenlere allahtan rahmet yaralilara acil sifalar dilerim. Kalan Lara da rabbim sabirlar versin. Ekli dosyayı görüntüle 101046Ekli dosyayı görüntüle 101047
Dun 23 kuponlari gelseydi çekiliş yapacaktim ama zarsr edince kismet olmadıAllah allah Su 2 Gundur Wonluyan kuponlarında Takıp etmıslıgımız Varda Sonunda Ses Seda yok ondan Dedım Heralde Daha oncesini Soyluyorsun Sanırım Hmm ok Tekrardan Bool Sans Sana
👏Dostum Sana denk gelmemistir Bűyűk ihtimal bu forumda en cok para dagitanlardan biriyim
Ikigolcu takim gol yok lime oynasak kuruyorİlk yarı en az 1 gol olmalı reis mantıklı kponlar yapmıssın inşallah vejle yakmaz
Reia ev iyide dep kapali oynayan bi takim ikinxci yari belli olmaz napicaklariIkigolcu takim gol yok lime oynasak kuruyor