- 16,226
- 18,057
- 113
Bol şans ali niye yanlız kalmıs sın beBol șans dostlar Ekli dosyayı görüntüle 105153
İlk maçında ilk gol geldi bile 2. Kaçınılmaz duruyor ilknyarı dan gelcek galibaBol șans dostlar Ekli dosyayı görüntüle 105153
29unda geri verecekmiş ama bak bu detayı önemli reis faiziyle isteAli kızcağıza bi 200 300 $ lazimmis sen gariban babasisin vereyim numarasini gor isini 😀
Ekli dosyayı görüntüle 105155
Eyvallah kardesim bak biz onu kacirmisiz oyleyse verelim29unda geri verecekmiş ama bak bu detayı önemli reis faiziyle iste![]()
Bol şanslar dostum şans seninle olsunBol șans dostlar Ekli dosyayı görüntüle 105153
direkt engeli basmışsın dolandırıcılara tahammülün yok belliEyvallah kardesim bak biz onu kacirmisiz oyleyse verelim![]()
Bol şanslarBol șans dostlar Ekli dosyayı görüntüle 105153
10 gun konustuk 10 gunun sonunda para istedi o beni kullanmaya calisiyodu ben ingilizcem gelissin diye onu kullandim 😁ava giden avlanirdirekt engeli basmışsın dolandırıcılara tahammülün yok belli
herkes yolunda10 gun konustuk 10 gunun sonunda para istedi o beni kullanmaya calisiyodu ben ingilizcem gelissin diye onu kullandim 😁ava giden avlanir
Alinin konu izdivac programina dondu 😀 Abi fransizcan maasallah siir gibiAl bende de Fransız varEkli dosyayı görüntüle 105158