http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Motosikletten Anlayan Yardımcı Olur Mu

Baronizm

Öldü
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,868
6,975
113
Arkadaşlar 3 Ay Önce Motor Aldım 50 Cc Ama ben alırken bayi bana bu motor fabrika çıkışlı 80 cc ama ruhsatta 50 cc dedi 3 gün önce yağ bakımına götürdük bayinin servisine ordaki usta motor 50 cc dedi 80 cc değil dedi

Ve motor ilk kalkarken ses geliyor sordum ustaya kayistan dedi birsey olmaz dedi ilgilenmedi sizce ben napabilirim 3 aylık motorun böyle kalkışta ses çıkarması 80 cc diye kandırılmış olmam anlayan Arkadaş varsa yardımcı olurmu ne yapabilirim

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,436
13,980
113
Arkadaşlar 3 Ay Önce Motor Aldım 50 Cc Ama ben alırken bayi bana bu motor fabrika çıkışlı 80 cc ama ruhsatta 50 cc dedi 3 gün önce yağ bakımına götürdük bayinin servisine ordaki usta motor 50 cc dedi 80 cc değil dedi

Ve motor ilk kalkarken ses geliyor sordum ustaya kayistan dedi birsey olmaz dedi ilgilenmedi sizce ben napabilirim 3 aylık motorun böyle kalkışta ses çıkarması 80 cc diye kandırılmış olmam anlayan Arkadaş varsa yardımcı olurmu ne yapabilirim
Ruhsatda ne yazıyor

guns n roses

⚫⚫⚫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,499
2,379
113
piston ust kapak oynanmiş mi yani 80 cevrilmiş mi bunu ögren. gerci bu islemde motorun canini cikarttır crank kırarsın bol bol o motorun kapasitesi zaten belli. bir hata daha 50 cc motor asla almamaliydin

Baronizm

Öldü
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,868
6,975
113
piston ust kapak oynanmiş mi yani 80 cevrilmiş mi bunu ögren. gerci bu islemde motorun canini cikarttır crank kırarsın bol bol o motorun kapasitesi zaten belli. bir hata daha 50 cc motor asla almamaliydin
Motor ehliyetii istemiyorlar diye 50 cc aldım hocam zaten ben alırken 80 cc dedi adam bana ama motor 50 cc çıktı bide sıfır motor adamı enayi yerine koyuyorlar

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,436
13,980
113
Motor ehliyetii istemiyorlar diye 50 cc aldım hocam zaten ben alırken 80 cc dedi adam bana ama motor 50 cc çıktı bide sıfır motor adamı enayi yerine koyuyorlar
Kandirilmissin ruhsatda ne yazıyorsa o

guns n roses

⚫⚫⚫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,499
2,379
113
ruhsatt 50 yazar onemli degil o motorcuya goster iyi bilen biri zaten der bu 50 cc 80 cc vs vs ses kayıştanda gelebilir subap seside olabilir ses vızıltı halinde mi yoksa gaz verirken çıt çit halindemi geliyor ses

Baronizm

Öldü
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,868
6,975
113
Arkadaşım insan sözüne güvenilir mi hele birde bu satıcıysa
Dost isnan sözü değil bizim şehir küçük yer yani biliyor olması gerekiyor yalan söylerse onun dükkanını yakarlar öyle hadi ben yalan söyledim sattım gerisi benj ilgilendirmez diye olmaz

zamanzaman19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,782
2,074
113
Dost isnan sözü değil bizim şehir küçük yer yani biliyor olması gerekiyor yalan söylerse onun dükkanını yakarlar öyle hadi ben yalan söyledim sattım gerisi benj ilgilendirmez diye olmaz
80 CC diye aldıysan git konuş dostum ya zararını karislasinlar ya iade alsinlar

roberto80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,690
731
113
Anlayan da yazmis anlamayanda kardes 50 cc de genelde var böyle 80 cc 100 cc ama sen büyük ihtimalle motoru acmamissin ve devirsiz yuklenmissin motora iyi bir tamirci ye götür halleder büyük ihtimal kandirilmqdin

marinpnn

Yıldırım babaaaaaaa
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,012
7,119
113
Kanka adam 625 desede tamam dicek mıydın