- 15,139
- 10,503
- 113
Vurda gel hadiO dua etsin ben okeydeyim 😂
Vurda gel hadiO dua etsin ben okeydeyim 😂
Bıde beddua edıyoSamarla 😂😂😂
TebriklerBu foruma konu açmak haram
Böyle mallara gitmediği iyi olmuşİnşalllah bundan sonra kasayı sıfırlarsın
10 katı da borca gidersin
Bı de konuşuyon
Tamam olm o zaman onu konu sahıbıne söyleyeceksinBu hak mı arkadaşım 12 bin vuracan
2 kişiye Atacan
Bu nasıl iştir
Ne yaptı cekiliş mı yaptı
Ben büyük beddua ettim
İnşallah kasayı sıfırlar
10 katı bir a girer
2 gündür orda da hesap kaliyo abi 😂 Kahveci bize muamele çekecek birazdan lusuahquuwVurda gel hadi
La bırak sunu neye kıme faydası olmus kene
Sen yapan 😂😂2 gündür orda da hesap kaliyo abi 😂 Kahveci bize muamele çekecek birazdan lusuahquuw
Kime verdiği sorun değil 3 adım yapaydi o zaman 2 kişiye verseydi . 2 3 adım daha uzattı ama dağıtacağı kişi sayısı artmadj en azından 4 5 kişi olmalıydı 3 saattlik roll yapıyonBu hak mı arkadaşım 12 bin vuracan
2 kişiye Atacan
Bu nasıl iştir
Ne yaptı cekiliş mı yaptı
Ben büyük beddua ettim
İnşallah kasayı sıfırlar
10 katı bir a girer
Mola verdik son parti için abi masa kalabakik herkes derin bir nefes alıyor hesap 1k'nın üstünde 😂Sen yapan 😂😂
Vurr hepsine vurmadan gelmeMola verdik son parti için abi masa kalabakik herkes derin bir nefes alıyor hesap 1k'nın üstünde 😂
Bence bu forumda kurallar olmalıKime verdiği sorun değil 3 adım yapaydi o zaman 2 kişiye verseydi . 2 3 adım daha uzattı ama dağıtacağı kişi sayısı artmadj en azından 4 5 kişi olmalıydı 3 saattlik roll yapıyon
Ben gelene kadar buraları toparla abi ilk sırada senin kuponu görmek istiyorum 😂Vurr hepsine vurmadan gelme
Kardesım senın paraya ıhtıyacın yok elmasların duruyorKime verdiği sorun değil 3 adım yapaydi o zaman 2 kişiye verseydi . 2 3 adım daha uzattı ama dağıtacağı kişi sayısı artmadj en azından 4 5 kişi olmalıydı 3 saattlik roll yapıyon
Kime verdiği sorun değil 3 adım yapaydi o zaman 2 kişiye verseydi . 2 3 adım daha uzattı ama dağıtacağı kişi sayısı artmadj en azından 4 5 kişi olmalıydı 3 saattlik roll yapıyon
Aynen roll acmayan roll takıp etmemelıBence bu forumda kurallar olmalı
AynenAynen roll acmayan roll takıp etmemelı
AynenKonunun başında ödül göndericemde dememişim. Ödül göndermek mi mecburi. Cuma gününe 19k ödeme var. Bankaya olsa sikimde olmaz. Tehdit edildiğim kişilere borcum var. Ben yinede gönlümden kopartıp dağıtıyorum