Bol şansBugün evde hasta hasta yatarken öyle ufak mebla attım siteye şu an pragmaticte düzenleme varmış bitmesini bekliyorum slot bonusuda almıyorum eğer 1500 leri görürsem çekicem fazlası için ugrasıcak gücüm yok basım agrıyor. 1500 çekersem, adminlerde izin verirse iki kişiye 200 göndermek istiyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 842852
TebriklerBugün evde hasta hasta yatarken öyle ufak mebla attım siteye şu an pragmaticte düzenleme varmış bitmesini bekliyorum slot bonusuda almıyorum eğer 1500 leri görürsem çekicem fazlası için ugrasıcak gücüm yok basım agrıyor. 1500 çekersem, adminlerde izin verirse iki kişiye 200 göndermek istiyorum.
Bol sans dostBugün evde hasta hasta yatarken öyle ufak mebla attım siteye şu an pragmaticte düzenleme varmış bitmesini bekliyorum slot bonusuda almıyorum eğer 1500 leri görürsem çekicem fazlası için ugrasıcak gücüm yok basım agrıyor. 1500 çekersem, adminlerde izin verirse iki kişiye 200 göndermek istiyorum.
Bol şans da 5 dk sonra kasa 0 dersin 😏😏Bugün evde hasta hasta yatarken öyle ufak mebla attım siteye şu an pragmaticte düzenleme varmış bitmesini bekliyorum slot bonusuda almıyorum eğer 1500 leri görürsem çekicem fazlası için ugrasıcak gücüm yok basım agrıyor. 1500 çekersem, adminlerde izin verirse iki kişiye 200 göndermek istiyorum.
5 dk absürt kaçarda cidden olmadı ilginç 2 tlden çevirdim biraz girmedi 1 tl den freespin aldım toplar gibi oldu ama her zamanki pragmaticBol şans da 5 dk sonra kasa 0 dersin 😏😏
Hayırlısı olsun biladerim 🙏🧿5 dk absürt kaçarda cidden olmadı ilginç 2 tlden çevirdim biraz girmedi 1 tl den freespin aldım toplar gibi oldu ama her zamanki pragmatic![]()
keske olsaydı bas agrısı uyutmuyor biraz bende hastalıgı geçiştirirdim gelseydide 2 kişiye atardık yani 1500 tl zengin edecek değil ama halim yok işteHayırlısı olsun biladerim 🙏🧿
Allah şifa versn kardesim bnm 🙏keske olsaydı bas agrısı uyutmuyor biraz bende hastalıgı geçiştirirdim gelseydide 2 kişiye atardık yani 1500 tl zengin edecek değil ama halim yok işte
teşekkür ederimAllah şifa versn kardesim bnm 🙏