- 3,798
- 1,955
- 113
Tak bir telefon işten çıkarılmışım Cumartesi muhasebeye gel paranı al deniyor şimdi nereden bulacaksın iş üniversite açılana kadar yeni eve çıkacaktım para biriktiriyordum kaldık dımdızlak paylaşmak istedim...
Ne işinde çalışıyordun kardeşimTak bir telefon işten çıkarılmışım Cumartesi muhasebeye gel paranı al deniyor şimdi nereden bulacaksın iş üniversite açılana kadar yeni eve çıkacaktım para biriktiriyordum kaldık dımdızlak paylaşmak istedim...
İstanbulNerede yaşıyorsun dostum
Garsonluk yapıyordum reisNe işinde çalışıyordun kardeşim
Kardeşim nerde yaşıyorsunGarsonluk yapıyordum reis
Matbaa işi varda anlarsan biraz , gel dicem ama uzaksın herhalde matbaa sektörüneİstanbul
Sağ ol reis ama birkaç kez denedim yapamıyorumMatbaa işi varda anlarsan biraz , gel dicem ama uzaksın herhalde matbaa sektörüne
İstanbul başakşehirKardeşim nerde yaşıyorsun
Hakkında hayırlısı olsun bulursun iş ama caninı sıkma İstanbul'da iş bulmak kolaySağ ol reis ama birkaç kez denedim yapamıyorum
Sağ ol reis hayırlısıHakkında hayırlısı olsun bulursun iş ama caninı sıkma İstanbul'da iş bulmak kolay
Sürekli çalışan eleman alacaklarmış halbuki işe girerken şartlar konuşulurken 3 ay çalışacağımı söylediğimde problem olmadığını söylemişlerdiçıkarma sebepleri neydi merakımdan soruyorum