- 21,153
- 3,807
- 113
84 oldu hadi be
boşaskııı
sağlık olsun dostOyun 10 dakikadan fazla durdu 5 dk uzattı![]()
Kardeş iban ıstedım senden iyi güzel atmıssında ısmını ben mı koycam senın bır adın yokmu 😀sağlık olsun dost
Gecmıs olsun@Metings1905 buralardaysan gelirse 439 roll denersin
Vurdunmu parayiKardeş iban ıstedım senden iyi güzel atmıssında ısmını ben mı koycam senın bır adın yokmu 😀
Yok yav @Mkrc53 geçen roll de bana ve o arkadaşa 250 atmıstı husoya brn atıcam adam iban at dedık ne ısım var ne bşey sadece iban atmısVurdunmu parayi
ben yazdım sanıyom yazmamışım isim soyismi 😃Yok yav @Mkrc53 geçen roll de bana ve o arkadaşa 250 atmıstı husoya brn atıcam adam iban at dedık ne ısım var ne bşey sadece iban atmıs
Bu tip durumlarda ad soyad kısmına sarı çizmeli Mehmet Ağa yazın banka kabul ederYok yav @Mkrc53 geçen roll de bana ve o arkadaşa 250 atmıstı husoya brn atıcam adam iban at dedık ne ısım var ne bşey sadece iban atmıs
Teyit için önemli ama dostBu tip durumlarda ad soyad kısmına sarı çizmeli Mehmet Ağa yazın banka kabul eder![]()
Zaten para göndermeye yeni kural geliyor sms onayı şartı geliyorTeyit için önemli ama dost
Hıııııı,,şu meseleeZaten para göndermeye yeni kural geliyor sms onayı şartı geliyor