- 9,795
- 6,605
- 113
750 veriyor
30 kat cevir 500 çek
50 tl atın çekin yatırım istiyor
Yapılabilir bonus gibi geldi bana
Yapabildin mi
750 veriyor
30 kat cevir 500 çek
Gece denerim Aviator gecerliymis yapılırY
Yapabildin mi
Kazançlar yalnızca geçerli bir yatırım yaptıktan ve en az bir kez çevrim şartını tamamladıktan sonra çekilebilir.
750 veriyor
30 kat cevir 500 çek
Kazançlar yalnızca geçerli bir yatırım yaptıktan ve en az bir kez çevrim şartını tamamladıktan sonra çekilebilir.
750 veriyor
30 kat cevir 500 çek
Bak bu mantıklı geldi banada enasidan issizlikteyiz ugrasilirGece denerim Aviator gecerliymis yapılır
Çekim yaparken 50 tl yatırım 1 kat çevirip çekin aviator de çevrim oluyor denemek isteyen olursa aviator öneririm slotta 30 kat olmaz
750 veriyor
30 kat cevir 500 çek
Arkadaşlar çekimi gelen var mıÇekim yaparken 50 tl yatırım 1 kat çevirip çekin aviator de çevrim oluyor denemek isteyen olursa aviator öneririm slotta 30 kat olmaz
Çevrimi tamamlayan varmi diye sormak gerek benceArkadaşlar çekimi gelen var mı
Ben 2 gündür tamamladım herkes dolandırıcı diyor o yüzden yatırım yapmadımÇevrimi tamamlayan varmi diye sormak gerek bence![]()
gateste 20 turbo attım şans açık bonusa aldı 2041x ödedi
750 veriyor
30 kat cevir 500 çek
Kim diyor ki forumda başka görmedim bu sitedenBen 2 gündür tamamladım herkes dolandırıcı diyor o yüzden yatırım yapmadım
Valla bir sürü kişi dedi o yüzden ben de hiç bulaşmadımKim diyor ki forumda başka görmedim bu siteden
Ne zaman çektinSite ödeme yapıyor 20x çevrim sonra 100 yatırıp Ana para çevrimi yapıp 500 çekiyorsun