- 38,185
- 29,074
- 113
Tamam canım haksızlık yaptıgını gorursem bıdaha orda olucamSen oyle san dunya alem sinan lisyexi olsun diyor neyse benim dagitimci hatun uyanikmis pisman oldum simdi bi dahakine dunya yikilsa dagitimci olmayacan
Tamam canım haksızlık yaptıgını gorursem bıdaha orda olucamSen oyle san dunya alem sinan lisyexi olsun diyor neyse benim dagitimci hatun uyanikmis pisman oldum simdi bi dahakine dunya yikilsa dagitimci olmayacan
eyvaaaah kan çikacak piçaklar vallaEyvah siker ortalığı
Elendın@drogba6 nin parası mi
Dağıtımcı hatun kim o da yeni mi çıktı aqSen oyle san dunya alem sinan lisyexi olsun diyor neyse benim dagitimci hatun uyanikmis pisman oldum simdi bi dahakine dunya yikilsa dagitimci olmayacan
Benim ne menfaatim olacak hasimden 3 5 mesajini gordum aldim muroya sonra destek cik dedim benim ihtiyacim yok payimdan da metinr verdim ama kemdi ayagina sıkti 😀
Öyle deme sinanım bu sektör nankör adama lafını yedirtirSen oyle san dunya alem sinan lisyexi olsun diyor neyse benim dagitimci hatun uyanikmis pisman oldum simdi bi dahakine dunya yikilsa dagitimci olmayacan
Ulan alıp yedık mı kansız gıbı roll acıyoruz eşkıyamısnız lanBenim ne menfaatim olacak hasimden 3 5 mesajini gordum aldim muroya sonra destek cik dedim benim ihtiyacim yok payimdan da metinr verdim ama kemdi ayagina sıkti 😀
Mesela senden bi menfaatim yok ama muhanbet olarak baya yazdin oraya hasimle seni elemedim hic sana para at diye dm attim mi yok sen benden de donsuzsun 😀Öyle deme sinanım bu sektör nankör adama lafını yedirtir
Yakın gözlüğümüzü takalım paragrafları seçecem yoksaeyvaaaah kan çikacak piçaklar valla
valla ikiniz de çok yalançısınız size inanmıyorumBenim ne menfaatim olacak hasimden 3 5 mesajini gordum aldim muroya sonra destek cik dedim benim ihtiyacim yok payimdan da metinr verdim ama kemdi ayagina sıkti 😀
Sinan kabul et artık hasimin yan hesabin olduğunuBenim ne menfaatim olacak hasimden 3 5 mesajini gordum aldim muroya sonra destek cik dedim benim ihtiyacim yok payimdan da metinr verdim ama kemdi ayagina sıkti 😀
Ne desin adam metinim bu Muro kaça parçalansınBeyler onay geldı @sinansrml63 uzaa
Bu liste isini birakmkstim dost murobaskani kirma😀mak ve halk istegi uzerine aldimvalla ikiniz de çok yalançısınız size inanmıyorum![]()
Bari enistenin diger hesabim oldugunu da caktirmaSinan kabul et artık hasimin yan hesabin olduğunu