- 37,306
- 28,248
- 113
@KUMARBAZ1982 dostum zengın yoldasım sende para var dedı para parayı ceker dedı saolsun
2 adım 1 kısı 250 tl
Olumsuz yorumlar kızgın surat...
2 adım 1 kısı 250 tl
Bol şanslar dost@KUMARBAZ1982 dostum zengın yoldasım sende para var dedı para parayı ceker dedı saolsun
2 adım 1 kısı 250 tl
bol şans@KUMARBAZ1982 dostum zengın yoldasım sende para var dedı para parayı ceker dedı saolsun
2 adım 1 kısı 250 tl
Başladı yine 1 kişi 250 tl ci, 😁@KUMARBAZ1982 dostum zengın yoldasım sende para var dedı para parayı ceker dedı saolsun
2 adım 1 kısı 250 tl
Bol şans metoo seri 2 adım bekliyorum senden@KUMARBAZ1982 dostum zengın yoldasım sende para var dedı para parayı ceker dedı saolsun
2 adım 1 kısı 250 tl
Capımız buna yetıyo dostumBaşladı yine 1 kişi 250 tl ci, 😁
Boş şanslar metingsCapımız buna yetıyo dostum
Battı mı buKupon cıkmadı
Bu ceyrek +3.5 dep
Takıp eden olmadı ıptal ettık dostumBattı mı bu
İyi yaptın kanka işlerim vardı benim yoksa senin rollü kaçırmazdımTakıp eden olmadı ıptal ettık dostum
gün olur devran döner. ins bol şans....@KUMARBAZ1982 dostum zengın yoldasım sende para var dedı para parayı ceker dedı saolsun
2 adım 1 kısı 250 tl
Benımkı yarım tavuk doner olsun dostum ıcıne ketcap tursu olmasıngün olur devran döner. ins bol şans....
bazi kişiler çok acayip karakteri var ya sen uzerine alinma ama neyse ya iyi aksamlarBenımkı yarım tavuk doner olsun dostum ıcıne ketcap tursu olmasın
Bılıyorum bırılerı sımarmıs kulaklarını cekıcembazi kişiler çok acayip karakteri var ya sen uzerine alinma ama neyse ya iyi aksamlar
Engelledinmi la bizi dm atılmıyo sana@KUMARBAZ1982 dostum zengın yoldasım sende para var dedı para parayı ceker dedı saolsun
2 adım 1 kısı 250 tl
Yok lan mesenger mı buraEngelledinmi la bizi dm atılmıyo sana