- 22,604
- 7,085
- 113
Son 7 dkya en az 20 fark ile girersek tamamdır benceBakariz ona dost hele bi gelsinde mac, korkutuyor beni
Son 7 dkya en az 20 fark ile girersek tamamdır benceBakariz ona dost hele bi gelsinde mac, korkutuyor beni
Aldın maaca baremine tekrar baksanaBiraz o da dert, bazen 10 dk bazen, 1 saat 30 dk
NiyeAldın maaca baremine tekrar baksana
18.5 şuan barem iyi yakalamissin betconin aptallığı güncelleme yapmadan yakalamisin
Bu parayı bence 2 saate anca yollar givi 2 saatte Ordan oldu sana saat 7 😂😂Biraz o da dert, bazen 10 dk bazen, 1 saat 30 dk
Onla alakalı değil bakarsan dikkatlice anlarsın dost18.5 şuan barem iyi yakalamissin betconin aptallığı güncelleme yapmadan yakalamisin
17,5 reisAldın maaca baremine tekrar baksana
Useniosan baskasina devrederiz hakkını 🙂Bu parayı bence 2 saate anca yollar givi 2 saatte Ordan oldu sana saat 7 😂😂
Vbetten baktım 18.5 da neyse güzel yakalnmis umarım boyl de devam eder17,5 reis
fiş aldım bile beklıyomUseniosan baskasina devrederiz hakkını 🙂
Dost burdan alicamiz 300 lira zatn bı sigara parası gerinkalan siteye maksat muhhabbetBu parayı bence 2 saate anca yollar givi 2 saatte Ordan oldu sana saat 7 😂😂
Canın sağolsun dost. Gönlün yoksa sıkıntı yok hayırlı geceler bol şanslar sanaUseniosan baskasina devrederiz hakkını 🙂
dep kaçırmaya devam ederse moraller düşer iyiyceValla 23 farka hâlâ 16.5 filan barem var,iyi yipranicaz bence ikinci yari,ecel teri dokeriz belli