Emeğine sağlık almayacağım ama alacak dostlara bol şans bu altyapı bir sürü siteden deneme bonusunu yatırım yapıp çektim soru çıkarmaz gibiDostlar selam,
Kyc 2 yaptıktan sonra '' medodeneme " kodunu yazıyorsunuz. zaten alıştığımız altyapı. Sweet bonanza'da 300spin veriyor. 3000 yaptıktan sonra 300tl yatırım istiyor sonrasinda min maks 600 çekim (sadece havale).
Ben almadım, almak isteyen veya denemek isteyen varsa baksın, bol şanslar.
Valla dost almak isteyen varsa alsın bende almadım, muhtemelen sorun çıkmaz ama bir şey diyememEmeğine sağlık almayacağım ama alacak dostlara bol şans bu altyapı bir sürü siteden deneme bonusunu yatırım yapıp çektim soru çıkarmaz gibi
Aynen bilgi bilgidir iyi geceler dostumValla dost almak isteyen varsa alsın bende almadım, muhtemelen sorun çıkmaz ama bir şey diyemem
Knkm paylaşma şöyle bonusları gözünü seviyim ya parası olan zaten deneme bonusunu ne yapsın parası olan zaten kendi şansınla 300 atar ne kazanırsa çeker paylaşma kardeş şöyle bonusları abidik gubidikDostlar selam,
Kyc 2 yaptıktan sonra '' medodeneme " kodunu yazıyorsunuz. zaten alıştığımız altyapı. Sweet bonanza'da 300spin veriyor. 3000 yaptıktan sonra 300tl yatırım istiyor sonrasinda min maks 600 çekim (sadece havale).
Ben almadım, almak isteyen veya denemek isteyen varsa baksın, bol şanslar.
bro öyle zaten belki bakmak isteyen olur diye paylaştım 😀300 yatir 1 k cek falan olsaydi alinabilirdi ama 300+300 cok sacma 2 orana basariz zaten aga
valla kanka güvenle alakalı bir şey diyemiyorum 300 almak için 300den olmak düşündürdü. neyse sileyim konuyu bos yere milletin başını belaya sokmayalım odemezler falan.Ben bakiyeyi yaptım 3000 fakat güvenemiyorum dünden beri duruyor öyle yatırım bekliyor kararsizim
aga saolasin yine dusunup paylasmissinvalla kanka güvenle alakalı bir şey diyemiyorum 300 almak için 300den olmak düşündürdü. neyse sileyim konuyu bos yere milletin başını belaya sokmayalım odemezler falan.
yalancıyı dilenci ?Dun burdan cekim yaptim 300 yatirdim 600 cektim guvenilirdir .
Kanitlarsam ben seni ama ?yalancıyı dilenci ?