- 7,684
- 5,223
- 113
Matamatikten yada mantıksal açıdan şu tablonun aciklamasini yapin benim aklim almadı ...
Ekli dosyalar
-
254.3 KB Görüntüleme: 176
şu tablodan san marino gol atarını bekliyorum benim durumumu sen hesp etMatamatikten yada mantıksal açıdan şu tablonun aciklamasini yapin benim aklim almadı ...
5 liralik kampanyaya katildini bu kadar belli etme 😁şu tablodan san marino gol atarını bekliyorum benim durumumu sen hesp et![]()
miktar önemli değilki 3 sene önce 5bin 10bin basıyodum kuponlara sonuç ne yine 0 az daha zaman geçsin anlarsın yenisin sanırım5 liralik kampanyaya katildini bu kadar belli etme 😁
Benim gibi duayenler hepsine iy 1.5 alt oynadi , amatörler ise hepsine üst kg 3.5 6.5 oynadi. Bol sansMatamatikten yada mantıksal açıdan şu tablonun aciklamasini yapin benim aklim almadı ...
Domates biber patlıcan ekiyorlar saha daMatamatikten yada mantıksal açıdan şu tablonun aciklamasini yapin benim aklim almadı ...
Yooo ben 1 gol oynadım o bile olmadıBenim gibi duayenler hepsine iy 1.5 alt oynadi , amatörler ise hepsine üst kg 3.5 6.5 oynadi. Bol sans
Saka yapiyom dost bugun gordumde o kampanyayi 😁miktar önemli değilki 3 sene önce 5bin 10bin basıyodum kuponlara sonuç ne yine 0 az daha zaman geçsin anlarsın yenisin sanırım
Sende amatorsun dostYooo ben 1 gol oynadım o bile olmadı
Dost dakiğka 15 san marino finlandiya maçı ilk yarı 0.5 üst vipslot freebet gelse 200 olacaktı olmadı konu açsan bu macda ilk yarı gol olurmu diye 100 kişinin 100 üde aynı cevabı verirdiSende amatorsun dost
San marino eski san marino degil artik dost adamlar gecen mac gol bile attiDost dakiğka 15 san marino finlandiya maçı ilk yarı 0.5 üst vipslot freebet gelse 200 olacaktı olmadı konu açsan bu macda ilk yarı gol olurmu diye 100 kişinin 100 üde aynı cevabı verirdi
Dost adam lar kazakistana attı Almanya fransa ingiltereye atmadı ya 😂🤣San marino eski san marino degil artik dost adamlar gecen mac gol bile atti
Baya ince gordun anlayana 😁Bilgisayar dili birler ve sıfırlardan oluşur.
Aynen değil dost 15 dakika da 3 gol yediSan marino eski san marino degil artik dost adamlar gecen mac gol bile atti
Bir maç öncede Danimarkaya da attı şu sıralar formdalar bizim cocuklara en az 3 atarlarDost adam lar kazakistana attı Almanya fransa ingiltereye atmadı ya 😂🤣
Kafamda deli sorular bende muzderabimMatamatikten yada mantıksal açıdan şu tablonun aciklamasini yapin benim aklim almadı ...
Aynen bizmkiğlere 3 atar bunlar 🤣 🤣Bir maç öncede Danimarkaya da attı şu sıralar formdalar bizim cocuklara en az 3 atarlar![]()