http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Matematik Bilmeyen Varmı

tahtalikoy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,505
3,123
113
benim gibi matematiği SIFIR olan varmı. ara sıra tivitırda dolanıyom böyle mantık matematik kafa yormalı sorular çıkıyor bunlar ne aga diyom. kadın yorumlara yazmış bu soruyu yapamayan gitsin köprüden atlasın🤣diye. insan üzülüyor. yapçak işim yok bu post karşıma çıkıncada aklıma geldi bide burdakilere soram dedim. mat seviyesi benim gibi toplama çıkarmadan ibaret olan varmı

6946BE3E-ACF7-49D7-B736-BD19C1EBC1DD.jpeg

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,528
3,869
113
Böyle sorular alan yeterlilikte olsa olsa ilk soru olur. Bana sorarsan bu tür şeyleri bilmekle övünen insan da bilmeyenden farksızdır dost.

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,086
58,229
113
benim gibi matematiği SIFIR olan varmı. ara sıra tivitırda dolanıyom böyle mantık matematik kafa yormalı sorular çıkıyor bunlar ne aga diyom. kadın yorumlara yazmış bu soruyu yapamayan gitsin köprüden atlasın🤣diye. insan üzülüyor. yapçak işim yok bu post karşıma çıkıncada aklıma geldi bide burdakilere soram dedim. mat seviyesi benim gibi toplama çıkarmadan ibaret olan varmı

Ekli dosyayı görüntüle 177793
Cvp 1 sanirim ogrenirsen yaz buraya

tahtalikoy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,505
3,123
113
Böyle sorular alan yeterlilikte olsa olsa ilk soru olur. Bana sorarsan bu tür şeyleri bilmekle övünen insan da bilmeyenden farksızdır dost.
başlıcam matınada sayısalınada yav yokmu beni eğitimsiz direk işe alıp aylık en az 10-15k vercek bi iş. aklıma o iş geliyoda o işten başka yani

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,909
4,856
113
Bööğn canlı ders var mı??