- 13,759
- 7,038
- 113
Ben futbol oynamıyorum ki kantır sıtrayk oynuyorumFutbol s.iksen takip etmen kral maalesef
Ben futbol oynamıyorum ki kantır sıtrayk oynuyorumFutbol s.iksen takip etmen kral maalesef
Kanka o da işsiz işin zor@cemsin borcunu ödesin tavuk kesicem fakire fukaraya dağıtmak için
Herkes @makina123 değil ki borcuna sadık olsun@cemsin borcunu ödesin tavuk kesicem fakire fukaraya dağıtmak için
Rollerin tadı yok kral 🙂Bu saatten sonra tadı çıkmaz kral
Nude da atsın mı kanka tövbe tövbe 😂😂Harbiden bu forumda insan paranoyak olur. Foruma yeni uyeliklerde selfieli kimlik fotosu ve günün tarihini el yazisiyla yazdigi bir mukavva şart koymak lazım. Aynı kişiler dönüp dolanıp geri mi geliyor acaba.
Caizdir olurNude da atsın mı kanka tövbe tövbe 😂😂
Adam göremiyorum ortada ben hshdhdSon görülme cumhuriyet bayramı bonusları olan bir adamdan ne gibi bi meblağ bekliyon tahir ĞWQŞSĞWLFISOFJWĞWÜWĞ
Ekli dosyayı görüntüle 868446
Son görülme cumhuriyet bayramı bonusları olan bir adamdan ne gibi bi meblağ bekliyon tahir ĞWQŞSĞWLFISOFJWĞWÜWĞ
Canımi cektirdiniz çok günah gerçekten şuan öyle bir nakitim yok ama aklımda olacak .😊Çok severim çiğkofteyi ayranlada çok güzel gider ama güzel yerden alınırsa tabi 👍Neyse iyi günler herkese ben yatar artık sabah ettim bugun120 tl cıgkofte durum 30 tl ayran 30 tl halka tatlı 100 tl sıgara 20 tl soguk buz gıbı su utanın be
Kral bari sen girme bu toplara zaten ortalık karisikSon görülme cumhuriyet bayramı bonusları olan bir adamdan ne gibi bi meblağ bekliyon tahir ĞWQŞSĞWLFISOFJWĞWÜWĞ
Ismarlarım istersenizCanımi cektirdiniz çok günah gerçekten şuan öyle bir nakitim yok ama aklımda olacak .😊Çok severim çiğkofteyi ayranlada çok güzel gider ama güzel yerden alınırsa tabi 👍Neyse iyi günler herkese ben yatar artık sabah ettim bugun
Ya olum 😂😂😂Profilindeki Atamdan da borç istedi herhalde Atam ters bakmış
Benimde canım cektiydi biliyon muIsmarlarım isterseniz
Kanka benimde canım bi iskender kebap çekti 2 porsiyon üstüne künefeIsmarlarım isterseniz