http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mamoste / Kasa 900 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,511
28,451
113
Sadece uzun zamandır izliyorum asla müdahale yorum yapmıyorum. Ama 3 kişi var abi nasil banlanmiyor bunlar anlamıyorum. Bu forum dan bu adamlar yüzünden en az 25 kişi kalıcı ban yemiştir rahat ama bu adamlar bir şekilde siyriliyir işin içinden
1 ay once uye olmussun uzun zaman dedıgıne gore eskı hesabın kapandı yenı actın

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,226
22,131
113
Sadece uzun zamandır izliyorum asla müdahale yorum yapmıyorum. Ama 3 kişi var abi nasil banlanmiyor bunlar anlamıyorum. Bu forum dan bu adamlar yüzünden en az 25 kişi kalıcı ban yemiştir rahat ama bu adamlar bir şekilde siyriliyir işin içinden
Üye olali daha 1 ay olmuş la ben 5 senede forumu çözemedim sen nasıl çözdün

bella

...millet aççç...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,470
2,689
113
Yok kral şuna vurgu yapmaya çalışiyorum, Eskiden pasta küçüktü ama iyi kötü totemciler ekmek yiyiyordu, şimdi herkes totemci oldu ortada pasta kalmadı millet birbirini yiyiyor. Dikkat ettiyseniz roll totemcisi kavramını literatüre kazandıran bu arkadaşlar bile artık rollere katilmiyor gerisini siz düşünün @sinansrml63 @bella @Muroo1988
5 6 kişi max takip edeceğim roll kral , para olsada olmasada 🙂

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,776
5,541
113
Kim söylesene merak ettim aga

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,867
7,153
113
Ben son bir aydır listeye girdiğini görmedim, sevenler DM den şans parası atıyorlarsa onu bilmem
Ben çok gördüm dost sen forumda çok takılmıyorsundur ondan görmemişsindir. Yargılamıyorum kendisini ama takip etmiyor ödül almıyor da diyemeyiz şimdi.normal takip ediyor ödül çıkarsa alıyor işte

Proletarya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,842
6,887
113
üyelik tarihiniz çok hoş :) isminiz nedir isa senmisin la

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...