- 6,750
- 5,525
- 113
Dost nedir bu herife yakıştıramadımKavgası bile bitti dost
Dost nedir bu herife yakıştıramadımKavgası bile bitti dost
1 ay once uye olmussun uzun zaman dedıgıne gore eskı hesabın kapandı yenı actınSadece uzun zamandır izliyorum asla müdahale yorum yapmıyorum. Ama 3 kişi var abi nasil banlanmiyor bunlar anlamıyorum. Bu forum dan bu adamlar yüzünden en az 25 kişi kalıcı ban yemiştir rahat ama bu adamlar bir şekilde siyriliyir işin içinden
Üye olali daha 1 ay olmuş la ben 5 senede forumu çözemedim sen nasıl çözdünSadece uzun zamandır izliyorum asla müdahale yorum yapmıyorum. Ama 3 kişi var abi nasil banlanmiyor bunlar anlamıyorum. Bu forum dan bu adamlar yüzünden en az 25 kişi kalıcı ban yemiştir rahat ama bu adamlar bir şekilde siyriliyir işin içinden
Dıger hesabı bılmıyozÜye olali daha 1 ay olmuş la ben 5 senede forumu çözemedim sen nasıl çözdün
5 6 kişi max takip edeceğim roll kral , para olsada olmasada 🙂Yok kral şuna vurgu yapmaya çalışiyorum, Eskiden pasta küçüktü ama iyi kötü totemciler ekmek yiyiyordu, şimdi herkes totemci oldu ortada pasta kalmadı millet birbirini yiyiyor. Dikkat ettiyseniz roll totemcisi kavramını literatüre kazandıran bu arkadaşlar bile artık rollere katilmiyor gerisini siz düşünün @sinansrml63 @bella @Muroo1988
Ben son bir aydır listeye girdiğini görmedim, sevenler DM den şans parası atıyorlarsa onu bilmemZaten ediyorlardır küfür ama @sinansrml63 hakkında görüşlerine katılmıyorum dümdüz takip ediyor herkes gibi işte 🧐
1 ay uzun bir süre değil mi dost tam 30 günÜye olali daha 1 ay olmuş la ben 5 senede forumu çözemedim sen nasıl çözdün
Beni takip etmez misin rollerim bol kazançlı güzel geçer5 6 kişi max takip edeceğim roll kral , para olsada olmasada 🙂
Kim söylesene merak ettim agaSadece uzun zamandır izliyorum asla müdahale yorum yapmıyorum. Ama 3 kişi var abi nasil banlanmiyor bunlar anlamıyorum. Bu forum dan bu adamlar yüzünden en az 25 kişi kalıcı ban yemiştir rahat ama bu adamlar bir şekilde siyriliyir işin içinden
Eski rolculerden kesinDıger hesabı bılmıyoz
Metin osimhen sinanKim söylesene merak ettim aga
Ben çok gördüm dost sen forumda çok takılmıyorsundur ondan görmemişsindir. Yargılamıyorum kendisini ama takip etmiyor ödül almıyor da diyemeyiz şimdi.normal takip ediyor ödül çıkarsa alıyor işteBen son bir aydır listeye girdiğini görmedim, sevenler DM den şans parası atıyorlarsa onu bilmem
benden bahsediyor tahirim eşref tek siz hepiniz 😂Kim söylesene merak ettim aga
Kaymak kaymak lazım metinede kaymak lazımGüldük eglendık bal kaymak yıyemde güne baslayam
Hepsinin köküne kibrit suyu yshsyfMetin osimhen sinan
Biz tek sen hepinizbenden bahsediyor tahirim eşref tek siz hepiniz 😂
Bu saatten sonra tadı çıkmaz kral5 6 kişi max takip edeceğim roll kral , para olsada olmasada 🙂
üyelik tarihiniz çok hoşSadece uzun zamandır izliyorum asla müdahale yorum yapmıyorum. Ama 3 kişi var abi nasil banlanmiyor bunlar anlamıyorum. Bu forum dan bu adamlar yüzünden en az 25 kişi kalıcı ban yemiştir rahat ama bu adamlar bir şekilde siyriliyir işin içinden
Futbol s.iksen takip etmen kral maalesefBeni takip etmez misin rollerim bol kazançlı güzel geçer