- 8,944
- 3,932
- 113
Kimle konuşuyon kafayı mı yedin kendi kendine lnkahep kendin yiyon tavugun kafasını bacaklarını @cemsin e paketletip göndermen gerekti
Kimle konuşuyon kafayı mı yedin kendi kendine lnkahep kendin yiyon tavugun kafasını bacaklarını @cemsin e paketletip göndermen gerekti
tartışmaya gerek yok cemsin bize ikişer k yollar şimdi , senin gönlünü alır benım de gönlümde taht kurarAğır konuşurum borç aldığın paranın geri ödemesine sadaka diyen birisin kaliteni her daim belli ediyorsun senden beklenen bu
Bana yollamasin dul karı sabununa ihtiyacım yok kanka bak keyfinetartışmaya gerek yok cemsin bize ikişer k yollar şimdi , senin gönlünü alır benım de gönlümde taht kurar
Sataşan sen laf etme diyen de sen. Kendi kendine bi triplere giren sen benim hal ve hareketlerimi sorgulayan yine sen. yanlış gördüm forumda tek ben ses çıkardım diyen de sen. Bunlara itiraz edecek bir konumda değilsin, kaldı ki yanlış bi hareketim olsa kabul edecek olgunlukta bir insanim ben . Sen kendi kendine bi hallere girdin . Uzatmaya gerek yok hadi EyvallahSende ki hava Erdoğan da yok desem yeridir artik neden kendini bu kadar önemli biri olarak görüyorsun onu anlamadim cidden sen değil bu forumda bizler de kazandığımız zaman elimizden geldiğince destek oluyoruz senin özelliğin nedir peki yani yanlış gördüğümüz seyide snaa soyleyemicekmiyiz onu anlamadim elhamdülillah Müslümanım ve kimsenin ne kazandigi gram umrumda değil ve burda kim ne kazanırsa kazansın bir Allah in kuluna da para için yazmadım yazmam ama sen bu şekilde hava atmaya devam et senin destekçin cok fazla bu forumda zaten benden başka kimse snaa laf edemiyor sebebini sende biliyorsun para neyse konularda bize laf etme artik daha fazla uzamasın bu mevzu
Millete basket oynayin diyordun rol parasıyla bide sinan küçük paraa ya rol açınca yok bu şekilde rolmu olur dedin bu iki cümlene laf ettim sadece ama sen isi baska noktalara taşıdın sen rol ac hepte kazan emi emin ol senlen konusmasam bile senin kazanmani senin kadar isterim emin ol bundan içimde sana karşı art niyet felan da yok olmaz da zaten ben senin düşmanın değilim hiç zman da olmam bunu da unutma eywallahSataşan sen laf etme diyen de sen. Kendi kendine bi triplere giren sen benim hal ve hareketlerimi sorgulayan yine sen. yanlış gördüm forumda tek ben ses çıkardım diyen de sen. Bunlara itiraz edecek bir konumda değilsin, kaldı ki yanlış bi hareketim olsa kabul edecek olgunlukta bir insanim ben . Sen kendi kendine bi hallere girdin . Uzatmaya gerek yok hadi Eyvallah
Sataşan sen laf etme diyen de sen. Kendi kendine bi triplere giren sen benim hal ve hareketlerimi sorgulayan yine sen. yanlış gördüm forumda tek ben ses çıkardım diyen de sen. Bunlara itiraz edecek bir konumda değilsin, kaldı ki yanlış bi hareketim olsa kabul edecek olgunlukta bir insanim ben . Sen kendi kendine bi hallere girdin . Uzatmaya gerek yok hadi Eyvallah
İkinizin de niki yeşil bu kavga niye.Millete basket oynayin diyordun rol parasıyla bide sinan küçük paraa ya rol açınca yok bu şekilde rolmu olur dedin bu iki cümlene laf ettim sadece ama sen isi baska noktalara taşıdın sen rol ac hepte kazan emi emin ol senlen konusmasam bile senin kazanmani senin kadar isterim emin ol bundan içimde sana karşı art niyet felan da yok olmaz da zaten ben senin düşmanın değilim hiç zman da olmam bunu da unutma eywallah
Kanka adam kimseye söz vermemiş ki kime ne yanlış yapacak konu başında dağıtımda yapacam dememiş tam olarak kime ne yanlış yapacakdostlar önyargılı olmak istemiyorum ama bu adam ne zaman kupon tutsa hep ortadan kayboluyor işi varmış 2 saat oldu umarım yamuk yapmaz kimseye
bir müddettir ortalıkta yoktum forumun anlayışı mı değişti dağıtımsız roll mu oluyor artık hangimiz rollde başarı olduktan sonra dağıtım yapmadık takip edenlereKanka adam kimseye söz vermemiş ki kime ne yanlış yapacak konuş başında dağıtımda yapacam dememiş tam olarak kime ne yanlış yapacak
Yok değişmedi ama bahsettiğin adam şuana kadar dünyaları dağıttı 27 k alınca mi kaçacakbir müddettir ortalıkta yoktum forumun anlayışı mı değişti dağıtımsız roll mu oluyor artık hangimiz rollde başarı olduktan sonra dağıtım yapmadık takip edenlere
Hamza bayağı uzak kalmışsın bellibir müddettir ortalıkta yoktum forumun anlayışı mı değişti dağıtımsız roll mu oluyor artık hangimiz rollde başarı olduktan sonra dağıtım yapmadık takip edenlere
Mamoste şuan yanımda yorumları okuyor ilk rollcüsün dost.Yok değişmedi ama bahsettiğin adam şuana kadar dünyaları dağıttı 27 k alınca mi kaçacak
allah hayrını kabul etsın 😆 bi aralar bir kaç muhabbetti vardı ondan dedim adam işim var giricem dedi bişi demiyoruzYok değişmedi ama bahsettiğin adam şuana kadar dünyaları dağıttı 27 k alınca mi kaçacak