- 23,296
- 7,292
- 113
Surekli etiket geliyor dost ne diyimOlur mu öyle şey. İşi bitince forumdan kaçar bence dost
Surekli etiket geliyor dost ne diyimOlur mu öyle şey. İşi bitince forumdan kaçar bence dost
Şans dileğin olumlu sonuç verdi 4k ya 27k kazanç elde edildiBol şanslar dilerim 🙏
Güzel para 😄Şans dileğin olumlu sonuç verdi 4k ya 27k kazanç elde edildi
bu parça ilk sızdırıldıgında 23 yaşındaydım 27 28e merdiven dayadık adamlar yeni cıkarttı klibi
İyi para devam etse 100k yi bulur bu 3 rolüne dahil oldum 3 u de kazanç hepsi de aynı 2 adım won 3.adim ufak miktar kayıp 4.adim komple kasa won voleybol da iyi tahmin yapıyorGüzel para 😄
Mamoste voleybol ve teniste baya iyiİyi para devam etse 100k yi bulur bu 3 rolüne dahil oldum 3 u de kazanç hepsi de aynı 2 adım won 3.adim ufak miktar kayıp 4.adim komple kasa won voleybol da iyi tahmin yapıyor
31 yaşındayim ilk sızdırıldıginda veletti daha bunlarbu parça ilk sızdırıldıgında 23 yaşındaydım 27 28e merdiven dayadık adamlar yeni cıkarttı klibi
Evet şahit oldum bende tam kıvamında roller biz buraya atmadan lose diyoruzMamoste voleybol ve teniste baya iyi
galatasaraya ana hesaptan dep 2.5üst ilk multiden devre handikapı ikinciden karşılıklı gol yok üçüncüden kg var ve gs kazanir aldim eğer biri bile tutmazsa zumabeti cekemezsem 1 hafta oynamam daha31 yaşındayim ilk sızdırıldıginda veletti daha bunlar
Naptın makine bir. Marka@cemsin son görülme 29 ekim cumhuriyet bayramı bonusları???
Sende ki hava Erdoğan da yok desem yeridir artik neden kendini bu kadar önemli biri olarak görüyorsun onu anlamadim cidden sen değil bu forumda bizler de kazandığımız zaman elimizden geldiğince destek oluyoruz senin özelliğin nedir peki yani yanlış gördüğümüz seyide snaa soyleyemicekmiyiz onu anlamadim elhamdülillah Müslümanım ve kimsenin ne kazandigi gram umrumda değil ve burda kim ne kazanırsa kazansın bir Allah in kuluna da para için yazmadım yazmam ama sen bu şekilde hava atmaya devam et senin destekçin cok fazla bu forumda zaten benden başka kimse snaa laf edemiyor sebebini sende biliyorsun para neyse konularda bize laf etme artik daha fazla uzamasın bu mevzuAman aman milletin bana devamlı sponsor olmasına dellenenler var salma üstüme düşmanları 😀
Kimlik istiyor cano şimdiden geçmiş olsungalatasaraya ana hesaptan dep 2.5üst ilk multiden devre handikapı ikinciden karşılıklı gol yok üçüncüden kg var ve gs kazanir aldim eğer biri bile tutmazsa zumabeti cekemezsem 1 hafta oynamam daha
iyiyim canım senden naber tahir kesti mi tavuk fakir fukara dağıtıcam diyorduNaptın makine bir. Marka
Kestirdim bugün Allah çarpsın ama kendim yedim garip gurabayi sayılırım bendeiyiyim canım senden naber tahir kesti mi tavuk fakir fukara dağıtıcam diyordu
photoshoplarim birkaç teşhirci hanımefendıden aldığım 3-5 kımlıkte hazır kupon kazansın gerisi kolayKimlik istiyor cano şimdiden geçmiş olsun
Ucuz et diyosun escphotoshoplarim birkaç teşhirci hanımefendıden aldığım 3-5 kımlıkte hazır kupon kazansın gerisi kolay
Ben onu sadakasını verdim isterse deve kessiniyiyim canım senden naber tahir kesti mi tavuk fakir fukara dağıtıcam diyordu
hep kendin yiyon tavugun kafasını bacaklarını @cemsin e paketletip göndermen gerektiKestirdim bugün Allah çarpsın ama kendim yedim garip gurabayi sayılırım bende
Ağır konuşurum borç aldığın paranın geri ödemesine sadaka diyen birisin kaliteni her daim belli ediyorsun senden beklenen buBen onu sadakasını verdim isterse deve kessin![]()
Horozun büllüklerini yollucam onahep kendin yiyon tavugun kafasını bacaklarını @cemsin e paketletip göndermen gerekti