http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mamoste / Kasa 4k Hedef 20k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,954
31,214
113
Aman aman milletin bana devamlı sponsor olmasına dellenenler var salma üstüme düşmanları 😀
Sende ki hava Erdoğan da yok desem yeridir artik neden kendini bu kadar önemli biri olarak görüyorsun onu anlamadim cidden sen değil bu forumda bizler de kazandığımız zaman elimizden geldiğince destek oluyoruz senin özelliğin nedir peki yani yanlış gördüğümüz seyide snaa soyleyemicekmiyiz onu anlamadim elhamdülillah Müslümanım ve kimsenin ne kazandigi gram umrumda değil ve burda kim ne kazanırsa kazansın bir Allah in kuluna da para için yazmadım yazmam ama sen bu şekilde hava atmaya devam et senin destekçin cok fazla bu forumda zaten benden başka kimse snaa laf edemiyor sebebini sende biliyorsun para neyse konularda bize laf etme artik daha fazla uzamasın bu mevzu

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,628
6,872
113
galatasaraya ana hesaptan dep 2.5üst ilk multiden devre handikapı ikinciden karşılıklı gol yok üçüncüden kg var ve gs kazanir aldim eğer biri bile tutmazsa zumabeti cekemezsem 1 hafta oynamam daha
Kimlik istiyor cano şimdiden geçmiş olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...