- 19,450
- 13,686
- 113
Bn gunlerdir sana yuruyecem de vazgeçiyorum 😂✋Dm den yürümeyi tasvip etmiyorum![]()
Bn gunlerdir sana yuruyecem de vazgeçiyorum 😂✋Dm den yürümeyi tasvip etmiyorum![]()
Ben haracimi alır giderim 😀💣Sen yap bu sefer bombacı hahahahja
@BySwigger demiştim yshddEv maçı aldı 5 oranı vardı
Patladın mi kuzen sen
Liste yap tek kişilik sadece sen al roll aç bence hahhahahaBen haracimi alır giderim 😀💣
3.50 oran vardı yazdığında@BySwigger demiştim yshdd
Yürüdüğün yol yol değil kanka o zman bu aralar metelige bile kurşun atamıyorum ama manzarası güzel yolunBn gunlerdir sana yuruyecem de vazgeçiyorum 😂✋
3 un 5in lafımı olur kanka hshdhd3.50 oran vardı yazdığında![]()
Aman aman milletin bana devamlı sponsor olmasına dellenenler var salma üstüme düşmanları 😀Liste yap tek kişilik sadece sen al roll aç bence hahhahaha
Varolasin kardesmm huyum degl oralardan yurumek sana takiliyorum varolasn 🙏🧿Yürüdüğün yol yol değil kanka o zman bu aralar metelige bile kurşun atamıyorum ama manzarası güzel yolun![]()
Ben tersini düşünüyorum ev hiç geriye düşmedi 3-4 sayı haricinde hep maçın içindeydi kontrolü elindeydimaç denin hakkıydı hep farkı kapatıp kapatıp durdu
Hasım çok yani 😄Aman aman milletin bana devamlı sponsor olmasına dellenenler var salma üstüme düşmanları 😀
Bu konuda sana düşman olanın aq o insanlar kem gözlü insanlar işte gözleri çıksınAman aman milletin bana devamlı sponsor olmasına dellenenler var salma üstüme düşmanları 😀
azerbaycan takımı olsun iyiki kazanmışBen tersini düşünüyorum ev hiç geriye düşmedi 3-4 sayı haricinde hep maçın içindeydi kontrolü elindeydi
Olduğu zaman geri cevirmem zaten kanka olsun yeterkiVarolasin kardesmm huyum degl oralardan yurumek sana takiliyorum varolasn 🙏🧿
AdaaaaammmmOlduğu zaman geri cevirmem zaten kanka olsun yeterki
Yakışır bence bu işi sen ve mamoste yapirsunuz şansınız daim olsunAman aman milletin bana devamlı sponsor olmasına dellenenler var salma üstüme düşmanları 😀
Sende öylesin kanka istemeden dm yaktığın olduAdaaaaammmm
Bu da benim adammmm🧿🧿🧿😂😂Adaaaaammmm