Yapılmaz mıbi cl kuponu yapılır ne dersin
Yapılmaz mıbi cl kuponu yapılır ne dersin
Tebrikler dost daim olsunSağolun dostlar
Biraz işlerim var ara ara bakabiliyorum foruma
Mesajlarınıza cevap veremiyorum şu an kusura bakmayın
reis dağıtımı nasıl yapmak istersin arkadaş ona göre liste çıkarsın mesaj kutun dolar yoksaSağolun dostlar
Biraz işlerim var ara ara bakabiliyorum foruma
Mesajlarınıza cevap veremiyorum şu an kusura bakmayın
O bakar dost kendisi söyler zaten merak etmereis dağıtımı nasıl yapmak istersin arkadaş ona göre liste çıkarsın mesaj kutun dolar yoksa
Benm yerimede atsinlar sole onlara 😂😂muhasebexiden selam solesnlerDm atan bizden değildir hshdhd
Ben attım kuzen yarın için biraz lazım bana Ankara'ya para almaya gitmem lazım param yok mk 🤣Benm yerimede atsinlar sole onlara 😂😂muhasebexiden selam solesnler
Dm den yürümeyi tasvip etmiyorumBenm yerimede atsinlar sole onlara 😂😂muhasebexiden selam solesnler
Sen yap oradan bir liste ilet @Mamoste ye bu iş san kalır 😀O bakar dost kendisi söyler zaten merak etme
Helal kanka açık sozlusun valla umarım bulursunBen attım kuzen yarın için biraz lazım bana Ankara'ya para almaya gitmem lazım param yok mk 🤣
Helal kuzenime 😂😂Ben attım kuzen yarın için biraz lazım bana Ankara'ya para almaya gitmem lazım param yok mk 🤣
Yazdimda donmediSen y
Sen yap oradan bir liste ilet @Mamoste ye bu iş san kalır 😀
Sen yap bu sefer bombacı hahahahjaSen yap oradan bir liste ilet @Mamoste ye bu iş san kalır 😀
Bombacı abee hayirli isleer✋Sen yap oradan bir liste ilet @Mamoste ye bu iş san kalır 😀
Kanka bilen biliyor zaten beni kazandigimda yarısını burada dağıtıyorum o yüzden istemeye yüzüm oluyor 😊😊Helal kanka açık sozlusun valla umarım bulursun
Patladın mi kuzen senSen yap oradan bir liste ilet @Mamoste ye bu iş san kalır 😀